El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Qui som

El Què llegeixes? o QL és el fòrum sobre llibres que la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) va engegar el 23 d’abril de 2008. La idea va sorgir a partir d’una primera experiència durant el 2005, Any del Llibre i la Lectura, quan es va posar en marxa Què llegeixes? Connecta’t als llibres, un joc sobre llibres a internet que va durar 3 mesos.

Aquest nou fòrum del Què llegeixes parteix de les mateixes premisses que aquell primer QL i, sumat a l'antic Llibres per llegir, ara ofereix moltes més possibilitats. Aquestes premisses són: llibertat per parlar de tota mena de llibres i sobre qualsevol qüestió a l’entorn dels llibres; crear una biblioteca conjunta de llibres; jugar i riure a través dels llibres i la lectura i, sobretot, ajudar a la prescripció de llibres entre lectors.

El Què llegeixes és un gran espai d'intercanvi d'opinions que engloba totes les edats i que permet que qualsevol usuari es trobi en un entorn generacional afí. Per això hi ha 3 fòrums:

  • Fòrum Ploma pels adults
  • Fòrum Boli  pels joves
  • Fòrum Llapis pels més petits

Darrere del Què llegeixes hi ha un Equip QL format per persones diverses que ajuden en la producció, programació, creació de continguts i moderació del fòrum i que treballa intensament i diària perquè funcioni amb tanta precisió com la tecnologia i la capacitat humana és capaç. Les persones que més sovint hi trobaràs són: Admin (Noemí Martínez), responsable del fòrum des de la ILC, Ester F. Matalí, coordinadora literària del QL i moderadora de Ploma i Boli i LaRosa (Rosa Bonnin), moderadora de Llapis i Boli.

El Què llegeixes ha tornat per quedar-s'hi i durarà tant com ho vulgueu els usuaris!

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí