Què llegeixes és una producció de la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Dins del Pla de Foment per la Lectura del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, la Institució de les Lletres Catalanes desenvolupa el nou portal Què llegeixes. I ho fa amb la col·laboració del Departament d’Educació i la Subdirecció General de Biblioteques, i amb el suport de Vilaweb.

Aquest fòrum sobre llibres neix després de l’èxit del “Què llegeixes? Connecta’t als llibres!” creat l’any 2005, i després de l’interès dels participants del primer QL? a eixamplar les eines del primer portal i crear un espai de trobada i comunicació entre lectors.

Oriol Comas s’ha encarregat de la creació i el desenvolupament del Què llegeixes, Carlota Torrents n’és la cap de producció i l’administradora general. La programació i el disseny han anat a càrrec de Pukka's. En l'actualitat, la programació i el manteniment són a càrrec de Can Antaviana.