El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Yo antes de ti

Autor/s: 
Editorial: 
Suma de letras
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
9.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Louisa Clark sap moltes coses. Sap quantes passes hi ha entre la parada de l'autobús i casa seva. Sap que li agrada treballar al cafè The Buttered Bun i sap que potser no estima la seva parella Patrick. El que Lou no sap és que està a punt de perdre el seu treball o que són les seves petites rutines les que la mantenen amb seny. Will Traynor sap que un accident de moto es va emportar les seves ganes de viure. Sap que ara tot li sembla insignificant i trist i sap exactament com hi posarà fi. El que Will no sap és que Lou està a punt d'irrompre al seu món amb una explosió de color. I cap dels dos sap que canviarà a l'altre per sempre. "Yo antes de ti" reuneix a dues persones que no podrien tenir menys en comú en una novel·la commovedorament romàntica amb una pregunta: què decidiries quan fer feliç a l'altra persona que estimes significa també destrossar-li el cor?

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El llibre està narrat en primera persona, majoritàriament per la Lou, tot i que alguns (pocs) capítols se centren en altres personatges, permetent endinsar-nos en els pensaments de la mare d'en Will, la germana de la Lou, l'infermer o el senyor Traynor.

Una història que t'arriba al cor, que et fa reflexionar, posar-te a la pell de cada personatge, intentar entendre el seu punt de vista i agrair la vida que tenim.

En definitiva, m'ha sorprès gratament.

Un llibre molt recomanable, de lectura molt amena, l'autor escriu de manera senzilla i lleugera, combinant diàleg i humor. La història es troba lluny de les novel·les "romàntiques enganxonses".

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Yo antes de ti" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!