El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Visita guiada Exposició 'Desmuntant Sherlock Holmes' a la Biblioteca Arús

Dades activitat
Activitat tancada
Data de l'activitat: 
Dj, 15/02/2018 - 19:00
Lloc: 
Biblioteca Arús - Passeig de Sant Joan, 26
Descripció de l'activitat: 
 
Us oferim una visita guiada a l'exposició "Desmuntant Sherlock Holmes" que es fa aquests dies a la Biblioteca Arús en el marc de la BCNegra. ATENCIÓ: la visita serà conduïda pel secretari del Cercle Holmes, Jaume Gabaldà! 
 
L'exposició "Sherlock Holmes i el teatre", té dues parts diferenciades i que a la vegada es complementen: per una part, William Gillette. Una selecció de fotografies, programes de mà, articles i llibres relacionats amb William Gillette (1853-1937) actor nord-americà responsable que la figura de Sherlock Holmes es fes popular als escenaris, gràcies a una obra de teatre "Sherlock Holmes" escrita pel mateix Gillette i estrenada l'any 1899, a partir dels personatges creats per sir Arthur Conan Doyle. Per primera vegada al nostre país es pot veure una mostra que ens acosta a la figura del llegendari actor i la seva vinculació amb el personatge que va interpretar durant gairebé 30 anys i més de 1300 representacions a Estats Units i Anglaterra.
 
Per altra part, Teatre posterior a William Gillette, una selecció també de fotografies, cartells, programes de mà, articles, etc, que mostren l'evolució de Sherlock Holmes als escenaris d'Estats Units, Anglaterra i França des de començaments del segle XX fins a principis dels anys 90. Catalunya també està present perque a casa nostra la figura de Sherlock Holmes va gaudir d'una gran acollida als escenaris!
 
Inscripcions: La visita és gratuïta i oberta però cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari. Indiqueu VISITA SHERLOCK. Places limitades!
Lloc de trobada: porta de la Biblioteca Arús (Passeig de Sant Joan, 26)
Hora de trobada: 18.45h
Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Visita guiada Exposició 'Desmuntant Sherlock Holmes' a la Biblioteca Arús"

Vaig visitar la Biblioteca Arús amb vosaltres però em sembla perfecte tornar-hi. A més crec que és l'indret ideal per parlar de Sherlock Holmes.

dolors