El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Vaca Sagrada

Autor/s: 
Editorial: 
Grup62
Traductor: 
Marc Rubió
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Elsie Bovary és una vaca que viu tranquil·lament en una granja al nord de Nova York. Un dia s’acosta a la casa del granger i es queda embadalida mirant la tele. És així com descobreix quin futur els espera a ella i a tots els animals de la granja: l’escorxador. Així doncs, juntament amb un porc (que es vol convertir al judaisme) i amb un gall dindi molt manetes, decideix fugir de la granja i buscar el seu lloc al món, un món on seguir vivint: l’Elsie creu que l’Índia pot ser un bon destí per a ella. Allí les vaques són sagrades. En Shalom, el porc, vol arribar a Israel, on la carn de porc està prohibida, i el gall dindi Tom vol arribar fins a Turquia: el novembre és un mal mes per als galls dindi, als Estats Units (Acció de gràcies). Però els seus destins seran tal com ells els han imaginat? Les aventures d’aquests tres animals entranyables ens faran qüestionar moltes coses sobre com som els humans, com tractem els animals i com funcionen les nostres societats. Al cap i a la fi , tots som animals!

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Vaca Sagrada (Holy Cow) és un continu "zasca!" a diversos temes de l'actualitat que narra la nostra protagonista, una vaca de granja anomenada Elsie.
En la novel·la es parla de les religions, la fama, les noves tecnologies i sobretot de nosaltres, els humans.
David Duchovny ha aconseguit mitjançant l'humor i meravelloses cites fer-me reflexionar paraula a paraula. A vegades hi pensava "Com coi s'ha atrevit a escriure això?"
Durant la lectura d'aquest llibre (que per desgràcia se m'ha fet curtíssim) he omplert el llibre de post-its ja que cada frase es supera i et fa reflexionar i riure encara més.
Aquí us deixo  una frase del llibre que m'ha marcat totalment:


"Considereu que dir-li animal a algú és un insult greu. Doncs bé, jo no concediria mai a un humà el gran honor de dir-li animal, ja que, pot ser que un animal mati per viure però no viu mai per matar. Els humans s'han de tornar a guanyar el dret a considerar-se animals. "

TOUCHE.

La contínua critica social i la forma amb la qual Elsie, la vaca protagonista, veu la vida i la societat humana, fa enamorar-te del llibre i que desitgis donar-li les gràcies a l'autor en persona. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Vaca Sagrada" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!