El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Un paisaje de cenizas

Autor/s: 
Editorial: 
Nocturna edicions
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Es novel.la però potser també caldria considerar-la novel.la històrica o fins i tot autobiografia!!!
Valoració dels usuaris: 
0/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

" PAISAJE DE CENIZAS" d' E lisabeth Gille, per mi, és de les meves novel.les catalogades com a petita joia, 210 pàgines i que van directament a la meva capsa imaginària de bombons de xocolata negra de la meva vida.

la novel.la, que no se si considerar-la sols com a novel.la o novel.la històrica, comença amb una petita Léa Lévy, jueva i de família benestant, que la poden ocultar als cinc anyets en un internat catòlic a Burdeos. Entre el desconcert i la por només la petita Bénedicte consegueix poder guanyar-se la seva confiança .Léa és un nena molt temperamental i també intel.ligent. léa es troba de la nit al dia allunyada dels seus i vivint inclosa en un món que res té a veure amb el seu, li resulta totalment estrany. En mig d' una situació de guerra i de persecucions racials, Léa veu en la seva amiga Benedicte la seva única possibilitat de salvar-se o de poder resistir. A ella s' aferra per poder afrontar les cendres del passat.

 

Elisabeth Gille, és filla d'Irene Némirovsky i ella en aquest llibret posa en forma de ficció i en una novel.la d' aconteixements i situacions el que ella va viure amb la seva germana i que es narra en el pròleg de la famosa novel.la " la suite  francesa".

" UN paisaje de cenizas" en realitat, parla del que seria la destrucció de la pròpia identitat, però també amb una gran tendresa profunda de l' amistat.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Un paisaje de cenizas" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!