El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tres desitjos

Autor/s: 
Editorial: 
Edebé
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
8/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Per culpa de la crisi, els pares d'Enric (fill únic, setze anys) abandonen Barcelona i es traslladen a una masia d'un petit poble. Com té una miopia magna i és al•lèrgic a les lentillas, usa unes horribles ulleres i això li estigmatitza en el seu nou institut, on per ser el nou i cegato tots riuen d'ell.

 La seva vida canvia radicalment quan en l'excavació d'un pou d'aigua a la seva nova casa troben una ampolla en la qual… estava tancat un geni. Però el Geni no es conforma amb concedir-li tres desitjos, que també, sinó que entra dins del seu cos i aquí dóna començament una trama d'humor i venjança a parts iguals.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Vaig descobrir la història de “Tres desitjos” a la presentació de novetats de Tardor de Edebé amb Bloggers i Booktubers el passat 7 de setembre de la mà d’Andreu Martín en persona. Va ser una experiència genial perquè l’autor ens revelà una pila de secrets sobre la novel·la. Tot i així, us puc assegurar que el llibre amaga molt més!

Apart de les divertides aventures pel món sobrenatural, descobrireu entre les seves pàgines una crítica molt interessant a la societat i la vida. Toca temes tan variats com el bullying, la diferència entre l’amor i el desig, la confiança en un mateix o el respecte envers la natura. En general, ens contagia d’energies molt positives i ens ensenya a trencar la rutina i a apreciar les coses que tenim.

En fi, no em volia posar tan filosòfica! ^.^  Val a dir que hi havia escenes en les que se m’escapava tant el riure que els meus pares van acabar per fer-me fora del menjador! ;-D

Si sou fans d’Andreu Martín estic convençuda que “Tres desitjos” us farà passar una molt bona estona, i si encara no ho sou... Segur que el geni de l’ampolla us en convertirà!

Mx

Llegiu la ressenya a "Paraula de Mixa"

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Tres desitjos" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!