El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Train Kids per Anthony

Editorial: 
Nandibú
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Setembre 2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Train Kids tracta de 5 nois que intenten passar la frontera de Mèxic a Estats Units i van explicant les seves aventures, els seus temors i les seves esperances, però sobretot expliquen l’infern que és viure a Mèxic i el que esperen trobar a Estats Units.

Hem de recalcar que aquest nois es troben com a desconeguts pel camí i acaben formant part de la seva família.

 
 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Train Kids és un llibre que mostra les dificultats que tenen els immigrants per passar les fronteres, aquest llibre, relata més concretament, a partir de Miguel, un dels personatges principals, com més de 50.000 joves intenten passar la frontera entre Mèxic i Estats Units i molt pocs ho aconsegueixen.

Aquest llibre compte amb 5 personatges d’entre 11 a 17 anys, però al final nomès queden en Miguel, en Fernando i la Jazmin.

Aconsello aquest llibre ja que m’ha fet plantejar molts dels que nosaltres anomenem problemes, i que finalment, després de veure tot el que arriben a passar aquest nois, els nostres problemes no són res.

Aquest llibre, a més ens fa veure una realitat que actualment està passant al nostre país i a la Unió Europea, quan per exeple arriben immmigrants amb patere, i els paisos no els volen i estan 10 dies a alta mar sense menjar, ni mantes, ni res de veure, sense importar si són nens, adults o avis.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Train Kids per Anthony" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!