El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Receptes per enamorar i matar

Autor/s: 
Editorial: 
Amsterdam
Traductor: 
Maria Gené Gil
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Isbn 978-84-16743-07-0. Títol original: Recipes for Love and Murder. A Tannie Maria Mistery (2015)
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Una deliciosa novel·la que barreja suspens, saboroses receptes i amor a la Sud-àfrica rural. Amb les delícies culinàries de la inoblidable reportera Tannie Maria i les seves investigacions dolces i picants, et lleparàs els dits a cada pàgina. Una lectura refrescant que et farà viatjar i t’obrirà la gana.
La «Columna de receptes i consultori sentimental de la Tannie Maria» és una de les seccions més populars de la Klein Karoo Gazette. En uns anys d’incertesa a Sud-àfrica, just després de la mort de Nelson Mandela, aquesta columna ofereix a la Tannie Maria la possibilitat de conèixer de primera mà, gràcies a les cartes que li escriuen, el pols de la comunitat i de compartir amb els lectors la seva gran passió: la cuina. Però, què succeeix quan les cartes que rep van més enllà d’una simple consulta sentimental i esdevenen el preludi d’un cas escabrós que inclou assassinats, enganys i sospitosos indesitjables? Trobarà la Tannie Marie els ingredients de la recepta que resolgui la investigació?
Una brillant, enginyosa i divertida mescla de misteri, pastissos, curris i crims passionals. La primera investigació de la Tannie Maria és la invitació perfecta per degustar una suculenta intriga exòtica.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la, ambientada a Sud-àfrica, és un cocktail combinat de novel·la de misteri o de detectius i de cuina, com a plats forts, i romàntica, d’humor i de drama, com a secundaris. La cuina i el menjar ho envolten tot, són les eines de la protagonista, la qual topa amb un crim i decideix investigar-lo, apareixen referències, entre altres, al maltractament i la violència de gènere, essent tractats amb mà esquerra. Al final s’incorpora un receptari dels plats.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Receptes per enamorar i matar" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!