El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Raons per seguir vivint

Autor/s: 
Editorial: 
Grup62
Traductor: 
Marc Rubió
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
ISBN: 978-84-16367-64-1
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La depressió pot afectar gent que, des de fora, no sembla que tingui cap motiu per sentir-se desgraciada: milionaris, persones amb una bona cabellera, persones feliçment casades, persones que acaben d’aconseguir un ascens, persones que saben ballar claqué, fer trucs de cartes i tocar la guitarra, escriptors, músics, persones que traspuen felicitat cada vegada que actualitzen el seu estat de facebook. La depressió és misteriosa fi ns i tot per als que la pateixen. Un llibre honest, valent i ple d’esperança sobre la depressió. Una celebració optimista de què signifi ca estar vius.

 

 

“Matt Haig és soprenent.” Stephen Fry

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El vaig veure a l'aparador de la llibreria del barri i em va cridar l'atenció. No coneixia l'autor ni m'agraden els llibres d'autoajuda, però aquest tenia un no-sé-què (potser perquè el recomanen molts personatges famosos del món literari?) que va fer que me'l quedés.

Ha estat increïble. Amb el llenguatge molt planer i directe, Matt Haig explica el moment revelació que li va fer veure que tenia una depressió. I què va fer a partir d'aleshores per seguir endavant quan estava convençut que "endavant" no era una opció.

No cal haver patit de depressió per poder apreciar les paraules de Haig, per poder-se ficar en la seva pell.

Aquest home té un positivisme admirable. 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Raons per seguir vivint" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!