El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Patufet, on ets? Viatge per la història de Catalunya

Autor/s: 
Editorial: 
Cossetània
Il·lustrador: 
Hugo Prades
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Una nova aventura del nostre amic Patufet cau a les nostres mans!

Aquest cop amb Patufet, on ets? Fem un Viatge per la història de Catalunya a través d’unes meravelloses il·lustracions que a més d’un alt poder pedagògic i didàctic desperta l’agilitat visual dels menuts de casa.

El Troba el Patufet en un recorregut pel temps és la versió catalana i nostra dels mítics llibres dels anys vuitanta de cercant en Wally. Però per nosaltres és una icona en Patufet i a més ens agrada que obre debat i ens explica coses de la nostra història i la nostra terra.

L’Hugo Prades i en Roger Roig ja tenen una legió de menuts seguidors lectors que gaudeixen de l’experiència d’aprenentatge amb els seus contes com a costumari i també amb els seus llibres on les activitats els tenen ben distrets alhora que ens donen la oportunitat als adults a explicar-los una mica més allò que ja es veu a les il·lustracions i al text explicatiu.

Els àlbums del Patufet són una eina molt potent d’entreteniment doncs cerquen al seu amic, a la Patufeta, al Patufot, al Patuf, al Bru, al monstre ratolinets, i elements típics de cada època.

Des de la prehistòria, a la Barcelona olímpica passant per els grecs, els romans, els àrabs, l’edat mitjana, el 1714, la invasió francesa, l’esclat industrial i el modernisme i un somni cap al futur.

Una pinzellada fàcil i comprensible de cada època acompanyat de l’essencial als dibuixos com les robes, els pentinats, els edificis i la visió global de la societat ajuda als menuts a fer un viatge per l’eix cronològic de Catalunya.

De la mà de Cossetània podem desgranar, un cop més, una obra mestra pels nanos i els no tant nanos. Reconec que m’he picat i he buscat al Patufet i als seus amics!

Us el perdreu?

Vinga va, tota la colla d’en Patufet us espera!  @PetitaLlibreria

http://www.cossetania.com/tasts/PATUFET.ON.ETS.historiaCat.TAST.pdf

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Patufet, on ets? Viatge per la història de Catalunya " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!