El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

No te'n rentis les mans, Flanagan

Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Hi havia gent al carrer, i per tant vaig decidir actuar amb naturalitat, com si remoure escombraries fos una distracció tant recomanable com qualsevol altra per a les estones d'oci. Vaig obrir-me pas fins al contenidor apartant bosses i em vaig posar a furgar al seu contingut.... La ferum era insoportable i ben aviat van començar a entrar-me nàusees. Però, més que això, em preocupava que em vegués algú conegut. Vaig pensar que la probabilitat era molt petita perquè estava lluny de casa. Em trobava abocat dins del contenidor, amb els peus despegats del terra, a punt de precipitar-me al seu repugnant interior quan va sonar una veu femenina:

-Anguera! Què fas aquí?

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Grans dosis d'humor en aquest llibre juvenil amb tints detectivescos. El protagonista és un noi que treballa de detectiu per a treure's un sobresou. Esbrina informació per a la bruixa Sibila, per a que els seus clients es pensin que endevina coses d'ells i segueixi els seus consells i també ajuda a un antic amor, la Carmen, a exculpar la seva actual parella d'un assassinat. Tot això enmig d'una intriga immobiliaria i els aldarulls provocats per la lluita entre gitanos i payos que hi ha al barri d'en Flanagan.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "No te'n rentis les mans, Flanagan"

És un llibre molt recomanable pels que s'inicien en el món de lectura o que comencen a sentir-se'n atrets. De fet, en alguns col·legis diria que és de lectura obligatòria cap a secundària.

Hi ha una sèrie de llibres que tenen com a protagonista en Flanagan, tots molt divertits! http://ca.wikipedia.org/wiki/Flanagan