El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Momo

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Momo"

Jo també me'l vaig llegir i em va semblar un molt bon llibre perquè va d'una noia que la seva virtut és escoltar a les persones. Recordo molt la part que hi havia un carrer en què quant més corries, més lent anaves i a l'inrevès. Això em va sorprendre.

Fins aviat

Enric

Enric

Enric, he llegit que tens 13 anys, felicitats per la teva afició a la lectura, t'acompanyarà tota la vida.
Jo debia llegir Momo per primer cop més o menys a la teva edat i el que més em va sorprendre també va ser el carrer aquest.
Quan el tornis a llegir d'aquí a uns anys, trobaràs moltes més coses que et sorprendran. És el que ténen els llibres, creixen amb nosaltres.

Fins aviat.

Rosa

Enric, si t'ha agradat Momo et proposo "La historia interminable", i viure l'experiència de volar per Fantasia gràcies a l'amistat d'un drac molt savi
"Me gustaria saber", se dijo, "que pasa realmente en un libro cuando está cerrado. Naturalmente, dentro hay sólo letras impresas sobre el papel, pero sin embargo... Algo debe pasar, porque cuando lo abro aparece de pronto una historia entera. Dentro hay personas que no conozco todavia, y todas las aventuraas, hazañas y peleas posibles..

Oooooh! Me'l vaig llegir quan era una nena, i em va encantar. Li tinc un afecte especial, a aquest llibre. Me'n recordo dels homes grisos, de la tortuga (Casipoea, oi?), però no recordo la història. Fa temps que penso que el vull tornar a llegir però, tot i que tinc el de quan era petita (de l'editorial Alfaguara), m'agradaria llegir-lo en català. Sabeu si n'hi ha alguna edició que estigui bé?

Lalu

Enric, sembla molt interessant. A partir de quina edat creus que es pot llegir?

Maria

Aquest llibre el vaig legirquan tenia 11 o 12 anys, i em va fascinar. En recordo moments, i l'aura general de la història, però tinc clar que el llegiré de nou per re-descobrir-lo! Molt recomanable!

M'agrada molt aquesta història de ciència ficció, el recomano tant a joves com a grans, molt entretingut, imaginatiu i tendre.