El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Mindrä: Els missatgers del Guardià de l'Est

Autor/s: 
Editorial: 
Edicions Croma
Any d'edició: 
2012
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9.8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Protegits per l'equilibri que una misteriosa força controlada per tres poderosos mags aporta al planeta, els habitants del Continent viuen completament aliens a la crua realitat que s'espera pacientment per presentar-se davant seu en el moment més inoportú. Per sort, el destí de la humanitat caurà en mans de cinc joves amics que mouran cel i terra per mirar de superar les esgarrifoses forces enemigues comandades per un poderós antic mag. En Roger, l'Ermengarda, l'Unifred, en Gaufred i en Radulf, amb l'ajuda d'una arma de poder impressionant i dels més inimaginables aliats, s'hauran d'encaminar cap a una missió que farà perillar les seves vides i les dels seus amics, amb l'únic objectiu de salvar el propi planeta.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

La primera part de Mindrä ens presenta una colla d'amics de deu anys que juguen entre els boscos fent volar la imaginació. Els seus somnis, de lluites entre dracs i mags, però, es faran realitat quan al cap d'uns anys rebran, per part d'un dels Guardians de poder, una de les pedres màgiques que equilibren l'energia Mindrä. Amb la pedra, que hauran de custodiar mentre travessen tot el Continent, reben una arma secreta que els ha d'ajudar a dur a terme la seva missió. L'aventura se'ls comença a complicar i hauran de superar esculls de difícil solució, mentre a l'altra banda del món comença a créixer la incertesa sobre una guerra que està a punt de començar contra les màquines.

El llibre ens narra l'aventura d'una forma molt descriptiva, aconseguint que el lector fins i tot senti l'aroma de la fusta de l'arbre que els protagonistes acaben de deixar enrere. Això podria ser símptoma que la novel·la fos lenta, però res més lluny de la realitat. Organitzada en capítols curts de final impactant, la història avança veloç i enganxa de mala manera al lector. A més a més tots els personatges, que a mida que la trama avança cada cop n´hi ha més, es fan atractius a la primera, i no pots deixar de llegir per saber que és el que els passarà al cap de dos paràgrafs.

La novel·la va dirigida a un públic a partir de 12 anys, però, probablement, com en el meu cas, es gaudeixi millor en una avançada edat. No hi posaria cap límit per sobre. Recomenable totalment, tant pels seguidors de gènere fantàstic com els que vulguin passar una bona estona llegint una aventura realment ben escrita.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Mindrä: Els missatgers del Guardià de l'Est" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!