El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Me emborraché para olvidarte y ahora te veo doble

Me emborraché para olvidarte y ahora te veo doble
Autor/s: 
Editorial: 
Editorial Planeta
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
0/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Lily Olsen és redactora a Di Sole, una de les revistes de moda més importants del país. Després de quatre anys de dur treball, creu que ha arribat el moment que la ascendeixin, però, en lloc d'això, el seu cap decideix prescindir d'ella. Amb gairebé trenta anys, Lily ha de començar de nou. Per suportar la seva nova vida, en la qual sembla que Murphy i la mala sort s'han instal·lat per quedar-se, compta amb els seus excèntriques amigues, les Ensaladilla, i amb la seva peculiar família. Tot es complica encara més quan, sense voler-ho, coneix a Ian, un cavaller de noble armadura i perfecta somriure, que li farà qüestionar el seu plantejament vital de soltera existencial que havia triat després d'haver estat plantada a l'altar anys atrás.Llegados a aquests extrems , ¿no seria millor oblidar-se del món i emborratxar-se fins veure-ho tot doble?
 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El primer que crida l'atenció d'aquesta novel·la és el seu títol: atrevit i divertit. És una història totalment actual, que gira al voltant d'una dona de 30 anys a qui la vida que tenia tan ben muntada se li posa peus per amunt. A partir d'aquí, tot allò que li passa és tan natural que qualsevol lectora pot sentir-se identificada! 

Personalment l'he trobada d'allò més entretinguda i m'ha ajudat a empassar-me les llargues tardes de l'estiu. Per tant, si el que voleu és una lectura lleugera i desenfadada, us la recomano!

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Me emborraché para olvidarte y ahora te veo doble" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!