El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Màgia amb aliments!

Màgia amb aliments!
Autor/s: 
Editorial: 
Cossetània
Il·lustrador: 
Raquel Gu
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Valoració dels usuaris: 
0/10
Valora aquest llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Res per aquí, res per allà i... oh... Màgia amb aliments!

Us ho passareu d’allò més bé essent espectadors dels Sorprenents trucs de màgia per a nens que ens proposa en Mag Gerard en el seu llibre.

Com l’equip de La Petita Llibreria està composat en un noranta per cent per mestres i pedagogs sempre tenim molta cura a l’hora de recomanar els llibres adreçats als menuts de casa valorant tant l’estil, l’interès que els pot despertar, el que els ensenya, el llenguatge emprat, la accessibilitat del contingut, l’atractiu de la presentació i el seu potencial didàctic.

Entre molts altres punts forts, aquest llibret recull tots els punts forts que busquem per oferir-los als menuts una proposta que els engresqui a agafar l’hàbit lector i alhora a tenir ganes de fer-se preguntes i aprendre més enllà d’allò estrictament marcat a l’aprenentatge formal.

És interessant que cada truc de màgia que se’ls proposa té una motricitat al darrere que han d’aprendre i gràcies a la metodologia i l’explicació del Mag Gerard acompanyat dels dibuixos de Raquel Gu esdevé fàcil i interessant.

Sempre seguint el patró de l’explicació general i els apartats l’efecte màgic, Què necessitem? Com ho fem? I les recomanacions màgiques podem aprendre pas a pas els trucs per deixar bocabadats als amics, a la família i a tots els seus possibles espectadors.

Amb productes que tenim tots a casa i amb un nivell de dificultat que augmenta progressivament poden ser mags sense preocupar-s’hi massa.

Això si, s’ha de treballar i assajar per tal que tot surti a les mil meravelles però gràcies a l’explicació minuciosa tenim l’èxit assegurat.

Un altre punt fort que destaca sempre de les apostes de Cossetània edicions és que fomenten l’hàbit lector en grup o família.

Seria avorrit fer trucs de màgia per un mateix així que la disposició de la família per veure un espectacle especial encara fa que els nanos tinguin més ganes de desenvolupar les seves destreses per tenir un públic entregat que els demani trucs, trucs i més trucs.

Amb la Col·lecció l’hora del pati tenim llibres actius que els desperten a llegir per fer coses interessants i compartir experiències amb el seu entorn. Aquest cop toca màgia.

Qui no ha somiat de petit ser mag?

Vinga va! En aquest llibret hi ha el manual! Regaleu-lo als menuts i els encantarà!

Com a confessió us direm que n’hem provat algun i queden molt bé! Nosaltres hem estat els primers sorpresos! No cal anar a Hogwarts per ser un mestre en la matèria!

http://www.cossetania.com/tasts/MAGIA.AMB.ALIMENTS.tast.pdf  @PetitaLlibreria

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Màgia amb aliments!" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!