El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'últim llibre abandonat!

21 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948
L'últim llibre abandonat!

Hola a tot/es

Vinc de l'antic Quellegeixes i no se si algun tema s'ha desactivat o no se trobal *scratch_one-s_head* despres de tants dies. En tot cas els moderadors ens aniran informan sinò .

Doncs com bé he posat al títol del tema els dos últims llibres que he abandonat que els trobo que no enganxen (per mi) són "El secrto de mi marido" de Liane Moriatty i "Una madre " de Palomas.

Ens llegim.

pobrusca
imatge de pobrusca
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 30/04/2014 - 18:25
Punts: 11678

 

cool  Sembra melons i colliràs melons; sembra faves i colliràs faves.

Gelidenc
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 11 mesos
Gat Vell
Afegit: 17/09/2012 - 14:35
Punts: 10387

El darrer llibre que he abandonat és 2666 de Roberto Bolaño (més que abandonar, el vaig aparcar), ja que m'esperava una altra cosa (el vaig començar amb moltes expectatives i em vaig anar desinflant). Vaig llegir sencer el primer llibre i no em va semblar pas malament però no em va motivar prou per continuar. Potser algun dia el torno a agafar...

[url=https://twitter.com/pitikollons]@pitikollons[/url]
[url=http://pessics-literaris.blogspot.com]http://pessics-literaris.blogspot.com[/url]
[url=http://classicsmoderns.blogspot.com/]http://classicsmoderns.blogspot.com[/url]

marple
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 mesos 1 setmana
Destre
Afegit: 11/02/2012 - 19:40
Punts: 3741

No el vaig abandonar perquè em costa deixar els llibres a mitges, però "El club de lectura del final de la meva vida" em va costar, no vaig connectar, potser sóc massa lluny de la literatura nord-americana...

Sherrinford
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Novell
Afegit: 24/01/2014 - 17:45
Punts: 635

Abandonar definitivament potser no, però he deixat en repòs Joc de Trons. No m'acaba de fer el pes la literatura fantàstica, però de tant en tant m'agafen rampells i em ve de gust llegir-ne alguna. El rampell va durar unes 70 pàgines xD.

petracedo
imatge de petracedo
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 mesos 3 setmanes
Gat Vell
Afegit: 10/09/2012 - 19:53
Punts: 20852

L'últim que he deixat "aparcat" és "Quan li deien xampany" del Rafel Nadal. No és que no m'agradés, però acabava de llegir feia poc: "Quan érem feliços" i la veritat tanta història de la família Nadal m'estava resultant pesada. I com que a més l'havia de tornar a la biblio doncs problema de mala consciencia resolt!

Solo sé que nada sé.

Maff
imatge de Maff
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 mesos 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 02/11/2011 - 22:36
Punts: 9917

Sentint-ho molt i sabent que és un molt bon llibre, important ,pero dificil, he deixa,t "Berlin alexanderplatz", és un llibre que no pot ser per èpoques de conflictes o de problemes perquè requereix una cncentració gran sinó et perds, malgrat tot resulta ser un libre bàsic en la literatura mundial, llibre alemany ,que marca la novel.la alemana moderna amb molta influència de Joyce i de Dos PASOS.
MARTOLA

Maff

Dolors_R
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 mesos 1 setmana
Avesat
Afegit: 02/11/2010 - 23:09
Punts: 6670

L'últim llibre que he abandonat és "Deseo Concedido", de la Megan Maxwell. Unes companyes estàn enganxadíssimes a la col·lecció, però a mi no m'ha fet el pes. És una novel·la romàntica (no en tinc res en contra, no és això) que no m'ha seduït en cap moment; hi trobo més cursileria que sentiment.

Maff
imatge de Maff
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 mesos 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 02/11/2011 - 22:36
Punts: 9917

Hola, he abandonat un llibre que,a sobre,l,ha escrit un amic q estimo i me,n va regalar molt generosament un exemplar,però no consegueixo que m,enganxi, potser no és el meu moment: "azahares de Granada"
Maff

Maff

Maff
imatge de Maff
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 mesos 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 02/11/2011 - 22:36
Punts: 9917

Hola, he abandonat un llibre que,a sobre,l,ha escrit un amic q estimo i me,n va regalar molt generosament un exemplar,però no consegueixo que m,enganxi, potser no és el meu moment: "azahares de Granada"
Maff

Maff

marple
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 mesos 1 setmana
Destre
Afegit: 11/02/2012 - 19:40
Punts: 3741

J o vaig abandonar "El constructor de catedrales", i mira que m'agrada la novel·la històrica i tota la pesca, però potser estic saturada de catedrals, no ho sé, no em resultava nou ni estimulant....

Roser1
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/01/2012 - 23:16
Punts: 35130

Ja que va de catedrals, l'ultim llibre que recordo haver abandonat va ser "La catedral del Mar", de'n Falcones ja fa anys. Abandono pocs llibres perque m'hi miro molt abans de llegir-los. No em refio de l'ultima sensacio del moment. M'espero que l'ebullicio es calmi I m'estalvio males lectures.

Josepmariabcn
imatge de Josepmariabcn
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 mesos 1 setmana
Afegit: 25/06/2014 - 23:05
Punts: 137

He deixat Els embaixadors, no n'hi ha prou amb posar un escenari de Catalunya independent després d'un final de la guerra civil difernt a l'històric, i tenir un premi literari. La història no té cap sentit, ni tensió interna ni interès.

marple
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 mesos 1 setmana
Destre
Afegit: 11/02/2012 - 19:40
Punts: 3741

Doncs jo vaig acabar "Els ambaixadors" i em va fer una certa gràcia. Em va atabalar amb aquesta història que no és història però que podria haver estat.... personatges reals però no del tot..... En qualsevol cas em quedo amb el sentit de l'humor.

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

L'últim llibre abandonat que no he passat de les 15 primeres pàgines es "La bona sort d'ara mateix" de Matthew Quick.

Laura_a_la_ciut...
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 4 mesos
Afegit: 03/04/2015 - 09:56
Punts: 371

L'últim llibre que he deixat a mitges ( i això després de passar-me una bona temporada llegint els anteriors) ha estat
"Dansa amb Dracs" de GEORGE R. R. MARTIN.

Després de llegir-me els altres quatre llargs llibres estava veient que l'escriptor l'únic que pretèn es vendre llibres, però sense cap propòsit argumental i amb una narració cada cop més lenta, que no aprofondeix gens en el personatges, i si ho fa és sense cap mena de sentit.

SandraPoblet
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 mesos 2 setmanes
Afegit: 23/03/2015 - 11:30
Punts: 380

A aquest pas acabaré abandonant "Ha tornat", de Timun Vermes. Realment és entretingut i els tocs d'humor són brutals. Però em bull la sang per la quantitat de faltes ortogràfiques que hi ha!

Antropolectora
imatge de Antropolectora
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 dies 20 hores
Hàbil
Afegit: 20/04/2012 - 12:13
Punts: 1575

Més que abandonat, jo diria aparcat, però fa dies que vaig deixar "Jo confesso" del Cabré... He de dir que el Cabré sempre m'ha agradat molt i crec que ho he llegit tot d'ell, o quasi bé, vull dir que no anava pas mal predisposada. I menys amb tants comentaris favorables que tothom me'n feia.
Però noi, porto 200 pàgines i no m'enganxa... I no sé perquè, he començat a llegir altres coses entremig, de manera que s'ha quedat allà, esperant que potser jo tingui un bon moment... A algú més li ha passat? 🙁

Elisenda Cornet
Desconnectat
Darrera visita: fa 10 mesos 2 setmanes
Destre
Afegit: 06/07/2013 - 19:54
Punts: 2583

Jo el vaig aparcar dos cops, i al tercer em va enganxar i me l vaig ventilar en 4 dies (és un dir). No el vaig aparcar realment perquè cada cop vaig tornar a començar de nou. Crec qur és un llibre qur requereix calma i concentració, però val molt la pena. El que vaig aparcar ahir va se Un home que se n va. Js em sap greu perquè al principi prometia , però fa 100 pàgines que està explicant la guerra civil, i encara va per l any 37!

Elisenda

Mentidera
imatge de Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

Encara no l'he abandonat, però sí que és cert que el tinc a la tauleta de nit des de fa força setmanes, un parell o tes de mesos, ja. És el recull de mini relats de la Sandra Cisneros, Mango Street. Em carrega el llenguate, suposo perquè no hi estic acostumada. El trobo pesat i més adient per la poesia que no pas per les narracions.  Tampoc no entenc com l'autora, que defensa tant les seves arrels i la seva cultura mexicana i que a les seves obres sempre té immigrants llatinoamericans com a protagonistes, escriu les novel·les en anglès... És contradictori.

Molt lluny d'aquí...

Mentidera
imatge de Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

 

Entenc que deixessis Una madre, però t'animo que l'agafis de nou. Pren-te'l amb calma. Està molt ben escrit i és obvi que l'home gaudeix amb les paraules; les domina amb exquisidesa.

Compagina'l amb alguna altra lectura més lleugera, Una madre no ho és gens! Jo el vaig llegir perquè me'l va recomanar el llibreter i un cop m'hi vaig edinsar em va agradar. És uns històrai trista, molt ben narrada i amb personatges de carn i ossos.

 

Bona lectura!

Molt lluny d'aquí...

Entra o registra't per publicar comentaris