El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Llibres sota comanda

5 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic
Llibres sota comanda
Descripció del tema: 

La meva sensació és que es veu d'una hora lluny quins són els llibres publicats sota comanda: hi ha molts errors gramaticals. Molt noms que han d'ésser majúscula i són en minúscula. Dibuixos o gràfics. En alguns llocs sense saber el per què, hi ha dos espais en comptes d'un, etc. 

Crec que és una presa de pèl que la gent confiï en aquest sistema d'autoedició, ja que la seva presentació deixa molt a desitjar. 

Què n'opineu vosaltres?

Loreto Giralt Turón
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 5 mesos
Destre
Afegit: 08/04/2013 - 23:14
Punts: 3698

Suposo que és la manera que molts autors i autores sense contactes poden publicar. Cal buscar empreses de qualitat, però.

Roser1
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/01/2012 - 23:16
Punts: 35130

L'escriptor normalment necessita un agent literari per publicar amb una editorial ben establerta, i ni sols l'agent pot garantitzar la publicacio. Per tant, no es d'estranyar que els desesperats perdin la paciencia i s'auto publiquin, D'altra banda, l'auto publicacio no esta regulada per ningu. No hi ha lectors que l'evaluin ni que facin una seleccio previa; no hi critics un cop el llibre ha sortit. Estic segura que de tant en tant hi ha una obra seriosa, pero en general aquest mercat esta monopolitzat per narrativa de genere i de formula, sense interes literari. Visc als Estats Units, i ho veig continuament a les fires de llibres que es fan arreu del pais. Estic a punt d'anar a la de Wooster, Ohio. Fa poc em mirava el cataleg i entre centenars d'autors que estaran presents, la majoria son auto publicats i francament les seves obres son fantasies romantiques o escapistes. Nomes n'hi ha un grapat que tinguin cara i ulls. 

Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

Jo també vics als EUA, a Califòrnia, i cada any al juny es fa el Bay Area Literary Festival. Quan miro el programa de xerrades i pesentacions, no conec mai ningú! Aquí hi ha molts autors locals i molts d'ells són, com diu la Roser1, autopublicats. Aquest any vaig comprar un parell de llibres autopublicats, un per a adults i un altre per a lectors de 9 any en amunt. Encara no els he llegits, però després de parlar amb les autores vaig voler donar vida a la fira i contribuir-hi. També ho vaig fer perquè com a autor, sobretot si t'has autopublicat l'obra, deu fer molta il·lusió que algú que no és ni conegut ni familiar teu s'interessi pel que has escrit.

Quan els hagi llegits ja diré el què.

Molt lluny d'aquí...

Roser1
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/01/2012 - 23:16
Punts: 35130

Et recordo de l'antic QL, Mentidera, i se que vius a California.

Probablement els llibres infantils auto publicats son millors que la resta. Hi ha molta gent--qui no ha tingut una iaia que inventava bons contes!--amb talent d'aquest tipus. Jo tambe n'he comprat algun per regalar.

Per orientar-nos, seria bo que comencessin a apareixer critics i comentaris lectors dels llibres auto publicats. Es problema es que n'hi ha tants, que es fa impossible esbrinar si hi ha alguna troballa entremig.

Entra o registra't per publicar comentaris