El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Llibre o teatre?

3 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
Ester F. Matalí
imatge de Ester F. Matalí
Desconnectat
Darrera visita: fa 38 minuts 41 segons
Gat Vell
Afegit: 26/05/2011 - 20:50
Punts: 9829
Llibre o teatre?
Descripció del tema: 

Moltes vegades es parle de triar entre llibres o pel·licules, però:

Què preferiu:
LIBRES O ESPECTACLES?
OBRES DE TEATRE O NOVELES?

Jo vaig veure una obra de teatre ambientada en un llibre i em va agradar molt.

CelRogent
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 mesos 1 setmana
Novell
Afegit: 22/01/2017 - 14:37
Punts: 970

Mil vegades llibres!
Llegint tinc la oportunitat de sortir del mon, desconnectar, pero a la vegada de connectar amb altres mons desconeguts. En canvi, al teatre, no m'es tan facil com quan estic sola llegint. Hi ha molta més gent i a mes a mes els actors (lògicament) parlen en veu alta, de manera que no puc marxar tant facilment del mon real, ja que algunes coses encara m'hi connecten. Bé, no se bem be com explicar-ho, pero en la.meva opinio, prefereixo els llibres i novel•les!

Mixa_Boli
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 dia 2 hores
Gat Vell
Afegit: 15/12/2015 - 14:10
Punts: 13687

Uffff, és una pregunta complicada... Estic d’acord amb el que dius, CelRogent, però costa molt comparar les dos arts! Llegir és una experiència molt intima, però les obres de teatre estan fetes per ser representades. Per exemple: a mi m’encanta “La importància de ser Frank” d’Oscar Wilde, però veure-la representada al Poliorama aquest estiu va ser fantàstic! Per cert, us recomano moltíssim la banda sonora (em té enganxada!)

Així que senzillament prefereixo gaudir tant de la lectura com del teatre quan em vingui de gust! cheeky

Mx

P.D. Podeu llegir la ressenya sobre aquesta nova adaptació al meu blog Paraula de Mixa:

La importància de ser Frank

 

Entra o registra't per publicar comentaris