El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

On llegiu?

201 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
Ilea
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 2 mesos
Destre
Afegit: 23/04/2008 - 20:20
Punts: 4357
On llegiu?

[color=purple]A l'hora de llegir, ja sigui tota una tarda o per una estoneta, quin és el vostre lloc preferit??

Jo ho faig a tot arreu però normalment a la meva habitació, o asseguda a l'escriptori o estirada al llit. Per mi triar el lloc de lectura és un fet tan màgic com l'acte de llegir en sí perquè només quan estic realment còmoda en el lloc triat és quan la meva imaginació vola més lliurement...[/color]

paola_7142
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 anys 1 mes
Afegit: 28/04/2008 - 22:54
Punts: 150

Jo sempre llegeixo al llit, però es veritat que hi ha llibres difícils de llegir al llit, per exemple, el Mon sense Fi del Ken Follet, jo el vaig rebatejar com "l'assasí", perquè m'intentava ofegar contínuament. Potser seria una bona adeia l'edició de butxaca la fessin en dos toms.

vallenca
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 anys 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 23/04/2008 - 16:07
Punts: 9885

[color=purple]Ui.. a tot arreu.. com vaig amb el llibre sempre al damunt, aprofito totes les estones lliures.. Però principalment el lloc on m'agrada i em concentro més és al llit quan vaig a dormir. Al sofà si estic sola i en silenci també, el soroll em desconcentra. Al balcó, amb el sol de primavera. A la platja, estirada a la sorra sentint les onades...mmm.. fastàstic  8)[/color]

CatIndep89
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 20/04/2008 - 16:52
Punts: 3385

Ei!

Jo llegeixo a tot arreu: al tren, a les places plenes de gent, en un pati, a la classe de la uni, al llit, al sofà, o en qualsevol lloc on estigui quan m'agafa "l'antojo" de llegir.

Ara, el millor és en un poblet de muntanya que vaig sovint, sentada en una hamaka, sentint els ocells de fons, les vaques, l'aire passar i la traqnuil·litat i la pau interior.

Nat

P.S. El soroll a mi no em desconcentra (al pati d' ESO vaig aprendre a llegir amb el soroll de fons molestant, i ara ja no molesta, està i punt!)

Morera
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 1 mes
Gat Vell
Afegit: 23/04/2008 - 18:14
Punts: 14200

90% al llit, però... quan pots tenir una tarda de pluja (com les que hem tingut) amb el sofà i silenci (és a dir amb la resta de la família fora del menjador o bé també llegint, és a dir amb silenci) reconec que el cervell està molt més fresc i captes molt millor... i és fantàstic

Yitzak
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 11 mesos
Destre
Afegit: 06/05/2008 - 23:03
Punts: 3605

Com que segurament el llibre que llegeixo té força perquè no el deixi, sóc capaç de llegir en qualsevol circumstancia, en la cua d'espera, mentre esmorzo;  però sobre tot en el metro, allà, excepte quan va ple, que llavors m'empipo (és com si perdés el temps) faig molts "[i]accelerons[/i]". A casa, mentre la resta mira la tele, darrerament amb la música de la ràdio, vaig llegint, però sovint m'entreté molt la curiositat afegida de la lectura, i llavors m'entretinc a cercar més detalls. Total, llegeixo molt a casa, però per poc que puc, intento sortir de casa, i si és cap de setmana, aprofito la tarda per caminar i llegir per el camí. (tot això per dir que llegir implica 'separar-se', i si llegeixo molt, em separo molt).

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

En el dia a dia de la setmana, al llit o en el sofà del despatxet que comparteixo amb tota la família quan està lliure ( és la zona més silenciosa de la casa)

caps de setmana i vacances quan estic en un poblet de muntanya: si fa fred o plou, davant de la llar de foc. Si fa un bon dia , per els voltants del poble tinc localitzats alguns llocs tranquils ( assoleiats a l'hivern, ombrívols a l'estiu)on em perdo amb el meu llibre i la única cosa que se sent són les vaques, el vent, els ocells....i el soroll del meu cervell mentre llegeixo.

AspirinaLectora
imatge de AspirinaLectora
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 1 mes
Afegit: 04/05/2008 - 17:15
Punts: 300

Hola!
A la pregunta on llegim puc respondre que, gairebé a tot arreu. Sovint quan m'enganxo a un llibre i no puc parar de llegir fins i tot vaig caminant i llegint, he agafat una gran pràctica. Ara bé, tinc un lloc predilecte per llegir, el meu racó del menjador: al meu sofà oreller, la meva làmpara, tranquil·litat i jazz de fons.

Sigues lliure i... Somriu!

clint
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 24/04/2008 - 14:45
Punts: 94472

A mi m'agrada seure davant la finestra de la cuina i anar passant pàgines.
Si fa bo, trec la cadira al balcó, o m'assec directament al terra. I a llegir!

[img]http://img16.imageshack.us/img16/6869/firmaclint.jpg[/img]

Davnur
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 anys 10 mesos
Destre
Afegit: 30/04/2008 - 11:07
Punts: 2950

Definitivament al METRO!

Aprofito molt els viatges per llegir, perquè m'ajuden a desconectar totalment de la gent que m'envolta.

"Mai no som infinitament lluny d'aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells qui estimem"

baldufa
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 24/04/2008 - 17:45
Punts: 39931

Abans llegia sempre abans d'anar a dormir, ara vaig massa cansada i no arribo a llegir ni dues línies... sempre ho he fet així des de petita, però ara no hi ha manera!

He canviat la lectura abans d'anar a dormir per la lectura al metro (que per desgràcia haig d'agafar cada dia!) i com diu Davnur, és la millor manera de desconnectar i si a més puc dur l'ipod amb musica tranquil·la, doncs encara millor! I encara llegeixo més que abans, perquè tinc una bona estona d'anada i de tornada. S'ha d'aprofitar el temps!

Siau i bona lectura! 

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

Hi ha mil llocs bons on llegir i desconectar, tot depen del temps que tinguis, del llibre que llegeixes, de l'entorn on et trobes, i si voleu fins i tot depen del temps que fa...
Jo prefereixo llegir sentada en alguna bona "butaca" però sense que ningu interrompi, si pot ser. Ara bé, si no puc i el llibre m'ha enganxat llegeixo per tot i sobretot al llit abans de dormir.
Ara, tinc un lloc predilecte a l'estiu: la piscina del poble on estiuejo, ajaguda sobre la gespa i entre sol i sombra... es senzillament magnífic, i si el llibre acompanya ja és massa.

CatIndep89
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 20/04/2008 - 16:52
Punts: 3385

Woles!

Un premi a la gent que llegeix al metro!! Jo no puc, i no pq no em pugui concentrar ni coses d'aquestes, però em marejo... vaig amb tren fins a barna llegint, i en canvi al metro no hi ha manera!

Així per molt de temps!

Nat

malvina
imatge de malvina
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 6 mesos
Afegit: 28/04/2008 - 18:20
Punts: 270

El meu lloc, definitivament és al llit. Jo també ho faig des de xicoteta. Me'n recorde quan compartia habitació amb la meua germana: "te falta molt???"

Ara continue llegint al llit, fins que les línies comencen a ballar. Aleshores tanque el llibre, apague el llum i ni me'n recorde de quan pose el cap al coixí. Ja estic roncant.

marta73
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 2 mesos
Avesat
Afegit: 01/05/2008 - 11:40
Punts: 1290

jo on puc, o quan puc! abans llegia molt més perquè agafava tren, metro, bus... i m'era igual si per 10 mintus o per una hora, sempre llegia. Ara que ja no agafo el transport púlbic m'he acostumat a llegir a llit i una mica a la tarda al sofà, em tapo amb la manta (a Berga fa fred!) i em passen les hores.
També m'agrada llegir si a la feina surto a esmorzar sola, però ho puc fer si el llibre em té enganxada sinó em distrec. Això si, si el llibre m'enganxa em passa la mitja hora volant! és quasi més gratificant que anar a fer el cafè acompanyat de segons qui...

No deixem de jugar perquè ens fem grans, ens fem grans perquè deixem de jugar

tina_2911
imatge de tina_2911
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 3 setmanes
Destre
Afegit: 23/04/2008 - 08:35
Punts: 3130

Al sofà de casa a les tardes d'hivern... amb un te o un cola-cao, jejeje...

A l'estiu, a la terrassa de casa en una hamaca o a la platja, que m'encanta, asseguda, però, en una cadira i mirant el mar...

El dies de cada dia abans d'anar a dormir prefereixo llegir que mirar la tele, perquè normalment no fan res interessant, el que passa és que estic cansada i em quedo adormida...

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

per mi és sagrat llegir una estona abans d'anar a dormir, a no ser que estigui massa cansada...
Quan fa bon temps surto a llegir a l'aire lliure, sota el sol (tinc la pell molt blanca i així aprofito per agafar una mica de color  ;)).
M'agrada molt llegir a la platja, estirada a la sorra.
Al poble on visc també tinc el meu lloc especial: al costat del riu. S'hi està tan bé...
De totes maneres, llegeixo a gairebé qualsevol lloc, però aquests són els més especials.

Llunadenoe
imatge de Llunadenoe
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 4 mesos
Novell
Afegit: 29/04/2008 - 11:12
Punts: 720

Jo acostumo a fer-ho al llit abans d'anar a dormir. Quan estic de vacances al poble m'agrada aprofitar l'hora de la migdiada (hora de pau, que li dic) sentada al carrer aprofitant la fresqueta o la caloreta...

logalapian
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 7 mesos
Destre
Afegit: 29/04/2008 - 09:40
Punts: 3125

jo, ara mateix llegeixo a casa i a l'escola on treballo...
a l'escola fem 15 minuts de lectura amb els nens cada tarda... lectura optativa, ells l'escolleixen, decideixen si els hi agrada o el volen deixar de banda... i el mestre també llegeix...
i a casa normalment llegeixo al labavo... si, sembla mentida pero es aixi... i també al llit...

... i've got something to believe in ...

Ilea
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 2 mesos
Destre
Afegit: 23/04/2008 - 20:20
Punts: 4357

[color=purple]Sí, al lavabo també lleeixo, ho reconen, tot i que sempre amb remordiments psrquè em fa molta cosa... això sí, si el llibre és meu no!!

També sé el que és llegir al poble, durant l'hora de la migdiada quan tothom dorm i jo estirada al llit llegint el meu llibre!! ai, quin plaer només de pensar-ho!!
On també es llegeix molt bé és al riu, a les roques, sota el sol i després un bon bany d'aigua congelada!!! Biggrin genial!

Ah! sí i una altra manera de llegir és sota el llum de les espelmes... un dia va marxar la llum i estava tan enganxada que em vaig negar a deixar-ho i amb un parell d'espelmes també es crea una atmosfera màgica![/color]

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

A mi el lloc m'és indiferent, però m'encanta llegir quan plou (sempre i quan estiguis sota cobert). Crea una atmosfera molt agradable, sobretot si estàs a prop d'una finestra i vas sentit el martelleig de les gotes...

Bluejean
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 2 mesos
Avesat
Afegit: 05/05/2008 - 13:54
Punts: 4840

[color=navy]Per mi el millor lloc i moment és al llit abans d'anar a dormir, cosa que faig cada dia. De totes maneres he llegit moooolt quan anava amb tren a la uni o de vegades també ho faig al sofà mentres el meu xicot mira algun partit a la tele.  :P[/color]

Bluejean

mferrer
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 3 mesos
Destre
Afegit: 28/04/2008 - 01:38
Punts: 2730

A mi també m'agrada llegir a qualsevol lloc, però sobretot al sofà i amb la manteta ;), al llit... inclús al bar de la uni! però només si és cap a primera hora i no hi ha quasi ningú, llavors és quan em prenc el café amb llet i vaig llegint una estona la mar de tranquila Wink

ermessenda_8282
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 24/04/2008 - 00:24
Punts: 4095

M'agrada llegir a casa quan plou, com algú de vosaltres, i també al llit si no estic molt cansada. També m'enduc un llibre als espais tranquils i a l'aire lliure. El tren o a la platja són també llocs idonis per endinsar-te en històries escrites. Per cert, avui he sentit a la ràdio comentar un llibre de Pere Gimferrer de Poesia per a llegir al tren, editat per Ferrocarrils Catalans. Algú el coneix?

bruneti
imatge de bruneti
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 7 mesos
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 13:41
Punts: 7355

bon dia,

la meva admiració cap els que podeu llegir a la platja o la piscina. Jo m'adormo!!!! a on llegeixo doncs? bé quan vivia a Barcelona al metro però ja fa dotze anys que vaig marxar de la gran urbs i visc a un poble (Montblanc, us el recomano!!jejeje!). Tinc un petit jardí amb una palmera enorme (és la reina del jardí) i quan fa bó, amb permís del Ferm (el meu gos) i l'Esquitx ( el gat), s'hi està molt bé per llegir. A l'hivern, sofà, i a les nits de tot l'any, llit.

sinera
imatge de sinera
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 11 mesos
Avesat
Afegit: 21/04/2008 - 09:33
Punts: 935

Jo puc llegir al tren, a l'estació, a casa, al parc...sempre que tinc un moment lliure m'hi poso! He aconseguit 'crear' un món entre jo, la realitat i el llibre.

giralluna
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 01/05/2008 - 19:50
Punts: 93775

Gairebé els heu dit tots els llocs haguts i per haver i aquest tema em fa pensar que tenim molta sort els amants de la lectura; perquè un llibre pot ser fàcil de transportar i ens el podem endur a tot arreu, ens pot fer una gran companyia, pot fer que no ens sentim sols i ens pot divertir, ens pot instruir,i ens pot fer de tot. No m'imagino la meva vida sense llibres.

laura_euskal
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 9 mesos
Avesat
Afegit: 28/04/2008 - 13:55
Punts: 4400

[quote="giralluna"]
Gairebé els heu dit tots els llocs haguts i per haver i aquest tema em fa pensar que tenim molta sort els amants de la lectura; perquè un llibre pot ser fàcil de transportar i ens el podem endur a tot arreu, ens pot fer una gran companyia, pot fer que no ens sentim sols i ens pot divertir, ens pot instruir,i ens pot fer de tot. No m'imagino la meva vida sense llibres.
[/quote]

Estic d'acord amb tu Giralluna!
M'ha agradat la sinceritat de Logalapian eh  Smile
Jo també llegeixo sempre que tenc temps. Sempre duc llibres a sobre (duc de tot a sobre... , al bany, al sofà (però la televisió me lia mentres llegesc...)al bus. I també m'agrada anar per devora casa (al camp) i llegir allà amb música.
I ara que ve l'estiu a la platjaa !!  Acute Això sí que és vida!

Aussie
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 1 mes
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 11:24
Punts: 2065

A l'hora de llegir qualsevol lloc és bo, als vespres i la nit al llit o al sofà i durant el dia al bus quan hi ha lloc per seure. Això sí, des de petita que tinc la "mania" que quan vaig a la perruqueria el llibre sempre ve amb mi ;).

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

Ostres, a mi em passa igual.
També m'emporto el llibre de capçalera cap a la perruqueria, com que no suporto la premsa que sovint s'hi pot trobar, prefereixo assegurar el tret i aprofitar el temps llegint el què m'ocupi en aquell moment.
De vegades a la perruqueria hi passes estones molt llargues, val la pena.

bruneti
imatge de bruneti
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 7 mesos
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 13:41
Punts: 7355

bona tarda,

jo aprofito el parell de vegades a l'any que vaig a la perruqueria per posar-me el dia amb la "hola" i "lecturas" el problema és que hi vaig tant poc que sovint d'una vegada a l'altra estan ambarassades i a la següent ja tenen família numerosa i s'han divorciat. A més hi surt una gentada que no conec que em fan gràcia ( per no dir llàstima)

Pumuki
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 02/05/2008 - 19:55
Punts: 16335

Jo sempre porto un llibre a sobre. Sempre. I llegeixo al transport públic, a una cafeteria, a casa al sofà (potser on menys ho faig, pero que sempre hi ha coses a fer) i per norma al llit abans de dormir.

[img width=287 height=160]http://i293.photobucket.com/albums/mm56/Pumukka/Eternos.jpg[/img]
"Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d'aventures, ple de coneixences"

Pumuki
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 02/05/2008 - 19:55
Punts: 16335

Home, no trobo que li estiguem fent cap lleig a la lectura, diria que tothom llegeix molt i per gust.

Sí que he escollit llegir en lloc d'altre activitats més d'un cop. D'altres no. Amb el temps aquestes "altres activitats" solen ser d'aquestes que s'han de fer i no es poden deixar ni per un llibre (per magnific que sigui) ni per cap altra cosa(com estar a la feina, estudiar, cuinar, donar de sopar als nens... per posar alguns exemples). I també es cert que no sempre tenim una sola passió, la lectura. Hi tantes coses!. Jo no em perdo Doctor Who, per exemple ::), m'encanten les series de ciencia-ficció (i d'altres que no ho son) i veig de tant en tant els amics o surto a caminar, o... moltes coses; però no per això deixo de definir-me com lectora compulsiva ;).

Hi ha qui quan està lliure aprofita per jugar a la play-station, o mira la tele, o juga amb els jocs del mòbil; per aquí llegim :D. 

[img width=287 height=160]http://i293.photobucket.com/albums/mm56/Pumukka/Eternos.jpg[/img]
"Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d'aventures, ple de coneixences"

Ilea
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 2 mesos
Destre
Afegit: 23/04/2008 - 20:20
Punts: 4357

[quote="Raskolnikov"]
Disculpeu-me per la meva incivilitat,però m´he posat de mal humor al veure que aqui tothom sembla llegir quan no hi ha cap altre cosa en que ocupar les mans o la ment,com si la lectura fos una ocupació de segona categoria per quan no fan res bo a la televisió.Em pregunto si hi ha algú que deixi de fer coses per llegir en contes de llegir mentre va de camí a fer les altres coses.No ho sé,algú q digui,per exemple:"aquest cap de setmana no aniré a tal lloc pq vull quedar-me a casa llegint aquest llibre tant bo que m´han deixat"??Ho dic pq estic preocupat,potser resulta que tinc algun problema psicològic i necessito d´inmediat ajuda mèdica.
[/quote]

[color=purple]si necessites ajuda mèdica jo hauria d'ingressar en un centre especial d'immediat... ara em confesaré i si algú llegeix això i em reconeix em matarà però jo no llegeixo quan no tinc res a fer, i l'exemple més clar està en que més d'una vegada m'he presentat a un examen sense estudiar (entenem per no estudiar com no maxacar, que un resum i alguna repassada si eh!!) per culpa d'un llibre... i no necessariament que m'enganxés en excés, sinó que l'estava llegint i no el podia deixar fins que el vaig acabar...
això si, si m'enganxen ja hem begut oli!! :-[[/color]

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

[quote="Raskolnikov"]

Em pregunto si hi ha algú que deixi de fer coses per llegir en contes de llegir mentre va de camí a fer les altres coses.No ho sé,algú q digui,per exemple:"aquest cap de setmana no aniré a tal lloc pq vull quedar-me a casa llegint aquest llibre tant bo que m´han deixat"??Ho dic pq estic preocupat,potser resulta que tinc algun problema psicològic i necessito d´inmediat ajuda mèdica.
[/quote]

Ets contundent, Raskolnikov, però  lo teu no és greu ni s'encomana, no cal anar al metge.
Jo com que tinc la sort de treballar a 5' caminant de casa i moltes vegades treballlo directament a casa, no puc aprofitar per llegir al tren mentre vaig a treballar.

Per si t'has de quedar més tranquil et diré que durant tota la meva vida m'he hagut de treballar l'estona per llegir, i moltes vegades han estat estones que he tret de dormir. La única época de la meva vida que no vaig poder llegir de manera regular, va ser quan els meus fills eren petitons, que eren molt mal dormidors i si ja treia hores de son per llegir, no dormia directament.

He dedicat moltes hores de lleure a llegir: tardes de dissabte o de diumenge a llegint mentre d'altres membres de la família anaven al cine o miraven la tele.

Quan vaig en tren, metro o bus, m'estimo més badar per la finestra i mirar la gent. 

baldufa
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 24/04/2008 - 17:45
Punts: 39931

A mi em va a èpoques, i ara ja fa molt que només llegeixo al metro perquè és l'únic lloc on passo quasi mitja hora seguida sense fer res, o sigue que aprofito per llegir. A casa fa molt temps que no agafo un llibre, sempre tinc altres coses per fer! També he perdut el costum de llegir abans d'anar a dormir i reconec que és on m'agrada més de tots els llocs, per la tranquil·litat. Espero poder-hi tornar aviat.  Wink

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

Em temo que soc la pitjor de totes, ara mateix estic acabant Les benignes, i entre el llibre i l'ho enganxada que estic a aquest fòrum tinc tota la roba de la semana passada per planxar, i cada cop em fa més mandra treure la pols, Total, al cap d'una estona hi torna a ser! A més com que a casa hi ha molt lloc, tinc un raconet per mi amb l'ordinador i un balancí a on no m'empipa ningú. Estic al cel! música fluixeta i prou em poden passar les hores sense adonar-me'n.

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

logalapian
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 7 mesos
Destre
Afegit: 29/04/2008 - 09:40
Punts: 3125

Quan vivia a Londres m'encantava llegir al metro... ara, com em toca viatjar conduint amb el meu cotxe... doncs no puc llegir durant el trajecte. Ho faig abans d'anar a dormir, al llit; i a l'escola on treballo també, que cada tarda, només entrar fem 15 minuts de lectura amb els alumnes.

... i've got something to believe in ...

bruneti
imatge de bruneti
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 7 mesos
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 13:41
Punts: 7355

ei, logalapian, a mi també em passava que quan vivia a Barcelona podia llegir al metro i ara que visc a comarques (crítica als transports públics fora de l'àrea metropolitana de passada) i m'he de moure amb cotxe no poc llegir tant. ara no recordo qui deia que semblava que la gent semblava que llegia al metro perque no tenia res més a fer. no hi estic d'acord, és una manera d'optimitzar el temps no aburriment, coi!

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

  Jo viatjo molt en metro i alguna vegada m'he passat de parada llegint però m'he adonat que no soc jo sola, hi ha molta gent que està completament absorbida i es engrescador veure que cada cop hi ha més jovent que llegeix a qualsevol lloc.

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

llibreria
imatge de llibreria
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 anys 6 mesos
Novell
Afegit: 25/05/2008 - 12:28
Punts: 770

Quan tinc temps suficient, m'agrada un bon silló o cadira i també al pati. I Cada dia abans d'anar a dormir al llit estirada i sense soroll, []és la meva estona després d'un dia de feina-
A l'estiu un bon lloc és a les tardes a la platja, fins que marxa el sol

eliniscli
imatge de eliniscli
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 5 mesos
Novell
Afegit: 24/04/2008 - 12:12
Punts: 1115

On llegeixo? Allà on sigui! si estic sola aprofito qualsevol moment del dia i qualsevol racó per avançar la lectura...
I com ja ha dit algú, sóc capaç d'anar pel carrer llegint, si quan surto del metro estic en un moment moooolt interessant del llibre.
Ara, el meu espai preferit és el LLIT!! allà puc deixar volar la meva imaginació millor que a cap altre lloc, i m'en vaig a dormir molt més relaxada...

_eLiNiScLi_.._

moserr
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 4 dies
Destre
Afegit: 15/05/2008 - 17:43
Punts: 4166

Llegeixo arreu. Si tinc un llibre entre mans que m'ha enganxat he arribat a llegir caminant per saber com continua. Si puc triar llegeixo al jardi els matins de primavera o tardor i a l'estiu al matí d'hora.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Mabet
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 23/05/2008 - 12:23
Punts: 18090

[quote="paola"]
Jo sempre llegeixo al llit, però es veritat que hi ha llibres difícils de llegir al llit, per exemple, el Mon sense Fi del Ken Follet, jo el vaig rebatejar com "l'assasí", perquè m'intentava ofegar contínuament. Potser seria una bona adeia l'edició de butxaca la fessin en dos toms.

[/quote]
Ja Ja, estic d'acord, jo també llegeixo sempre al llit i a més a més ajeguda,i aquest llibre d'en Follet, em va destrossar les mans d'intentar mantenir-lo alçat, pesa molt!!

Kostas
imatge de Kostas
Desconnectat
Darrera visita: fa 10 anys 1 setmana
Avesat
Afegit: 06/05/2008 - 20:05
Punts: 1460

A tot arreu pus anar amb un llibre a la mà, excepte quan condueixo. Però sobrtot m'agrada lleigir al llit abans de dormi, em relaxa (a vegades no depèn de la lectura). La lectura és imprescindible pels trens, avions o autocars.
Fins i tot he lleigit caminant però no és molt recomendable. Ah! i també he lleigit on ho fa tothom.

http://viajeslibrosyotrosdestinos.blogspot.com/

prometea
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 28/05/2008 - 13:33
Punts: 3420

jo, igual que la iaia, arribo a casa i penso i ara em posaré a rentar els plats? i aquest cap de setmana em toca fer els vidres de la terrassa? i ara em posaré a escombrar?
va, primer llegeixo i després ja ho faré i em passen les hores, els dies, les setmanes... i els vidres? ah! ja els faré quan acabi "aquest" llibre...

esthersole
imatge de esthersole
Desconnectat
Darrera visita: fa 10 anys 2 mesos
Afegit: 10/06/2008 - 12:23
Punts: 300

Hola, jo llegeixo a qualsevol lloc, però si puc escollir estirada al sofà amb la casa en silenci.

Salut!

Esther

bruneti
imatge de bruneti
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 7 mesos
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 13:41
Punts: 7355

bon dia, m'apunto al club de les que deixem de treure la pols, planxar, rentar vidres, etc. per un bon llibre. Finalment la solució per no tenir la casa feta un asoll, va passar per contractar una senyora que una vegada a la setmana ho fes per mi. Total que potser hauria d'afegir aquest cost a l'apartat de cultura... de totes maneres són els diners més ben invertits si guanyo en tranquilitat i estones per llegir

SARAY
imatge de SARAY
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 7 mesos
Novell
Afegit: 22/05/2008 - 10:50
Punts: 665

8)El meu lloc preferit per a llegir es al llit antes d'anar-men a dormir, i tambe en caps de setmana quan vaig a la caseta de camp de muns sogres despues de dinar asentada a la fresca en una hamaca, es un goig i ademes surt barato

bruneti
imatge de bruneti
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 7 mesos
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 13:41
Punts: 7355

al meu poble hi han moltes mosques i llegir al jardí o terrassa que és el que vindria de gust és impossible >:(

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

  Posa't un parell de mates d'alfàbrega al costat, ja veuràs comno en venen tantes.

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

Entra o registra't per publicar comentaris