El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

On llegiu?

201 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
Podium
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Avesat
Afegit: 29/09/2008 - 19:39
Punts: 9352

Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.

Jo només sé, que no sé res.

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

[quote="Podium"]
Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.
[/quote]

Tenir una nena de dos anys ja no em permet aquest plaer....ara toquen jocs de sorra i aigua...llegeixo a casa, tot esmorzant o havent sopat.

Podium
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Avesat
Afegit: 29/09/2008 - 19:39
Punts: 9352

[quote="turmix"]
[quote="Podium"]
Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.
[/quote]

Tenir una nena de dos anys ja no em permet aquest plaer....ara toquen jocs de sorra i aigua...llegeixo a casa, tot esmorzant o havent sopat.
[/quote]

Paciència Turmix, aquests plaers és retroben amb els anys. Wink

Jo només sé, que no sé res.

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

Jo llegeixo al metro, al sofà de casa i al llit. El meu moment preferit del dia és l'hora d'anar-me'n al llit a llegir, encara que només duri 10 minuts. Un altra moment que m'encanta és els dies de festa, després d'esmorzar, tirar-me al sofà a llegir durant una horeta.
Quan els meus fills eren petits, em llevava ben d'hora i ho feia tot de puntetes i en silenci per no despertar-los i que aquesta estona durés el màxim de temps possible.
En canvi, on em costa llegir és a la platja. M'hi emporto el llibre i ho intento, però, entre que no trobo la posició còmoda, que hi ha massa llum i que passen tantes coses al teu voltant, em distrec i sempre l'acabo tancant.

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

A la platja és un lloc on tampoc aconseguia llegir gens, quan i anava era amb els meus fills petits i no em podia distreure gens, pel demés sóc capaç a llegir a qualsevol lloc.

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

ringring
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 25/07/2012 - 00:42
Punts: 24580

[quote="la iaia"]
A la platja és un lloc on tampoc aconseguia llegir gens, quan i anava era amb els meus fills petits i no em podia distreure gens, pel demés sóc capaç a llegir a qualsevol lloc.
[/quote]

quina sort que tens [b]IAIA[/b] que sigis capaç de fer-ho a qualsevol loc, jo sóc incapaç de llegir si tinc gent o sorolls al meu voltant, fins i tot la musica em molesta  :'( :'( :'(

hiniare
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 11 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/03/2009 - 14:35
Punts: 42470

[quote="Podium"]
Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.
[/quote]

Doncs això avui a la platja de Badalona hauria estat un esport de risc, perquè les onades trencaven amb una força espectacular.

Jo no sóc gens partidària de llegir a la platja, potser sí a una platja d’anunci, però a la de veritat, amb la gent, el soroll, els crits, la xerrameca... I no em sembla que els llibres s’avinguin gens amb la sorra i la crema solar. A la platja només vull llegir l’escuma de les onades i les pedres del fons del mar (m’ha sortit poètic).

[img width=65 height=45]http://sadabombon.files.wordpress.com/2011/08/zzzz_aleph.jpg?w=640&h=392&crop=1[/img] ...relligat amb amor en un volum, allò que en l'univers es desfà en fulls

ringring
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 25/07/2012 - 00:42
Punts: 24580

[quote="hiniare"]
[quote="Podium"]
Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.
[/quote]

Doncs això avui a la platja de Badalona hauria estat un esport de risc, perquè les onades trencaven amb una força espectacular.

Jo no sóc gens partidària de llegir a la platja, potser sí a una platja d’anunci, però a la de veritat, amb la gent, el soroll, els crits, la xerrameca... I no em sembla que els llibres s’avinguin gens amb la sorra i la crema solar. A la platja només vull llegir l’escuma de les onades i les pedres del fons del mar (m’ha sortit poètic).
[/quote]

wowwww   😮 😮 😮 que bonic, poètic i romaaaantic que t'ha quedatttttt  [b]hiniare  [/b]  Acute ;D ;D   i crec que téns tota la raó del món amb lo que dius. Si fos una platja buida de gent encara llegiria però em sembla que em desconcentraria mirant el mar i sentint el remor de les ones jejeje (no m'ha quedat taaan poetic com a tu, [b]HINIARE,[/b] jejeje pero bueno  ::) ::) ::)

Carla_7766
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/04/2008 - 14:23
Punts: 142995

[quote="hiniare"]
[quote="Podium"]
Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.
[/quote]

Doncs això avui a la platja de Badalona hauria estat un esport de risc, perquè les onades trencaven amb una força espectacular.

Jo no sóc gens partidària de llegir a la platja, potser sí a una platja d’anunci, però a la de veritat, amb la gent, el soroll, els crits, la xerrameca... I no em sembla que els llibres s’avinguin gens amb la sorra i la crema solar. A la platja només vull llegir l’escuma de les onades i les pedres del fons del mar (m’ha sortit poètic).
[/quote]

Els dies de cada dia, sobretot al juliol o al setembre, hi ha més platges d'anunci del que sembla, i ben a prop de casa. Smile Fujo de les aglomeracions prop del mar com el dimoni de la creu, i aleshores, amb poca companyia i discreta, la remor de les onades em bressola i llegeixo molt de gust.

Ara, si fa mala mar, la fascinació per la força desfermada de la natura pot més i m'embadaleixo mirant com l'escuma envaeix la platja, com s'arrossega amb aparent indolència al final del seu recorregut, i com s'endú tot el que troba cap a la profunditat de l'aigua revoltada. La mar, per si sola, ja és tot un poema.

ringring
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 25/07/2012 - 00:42
Punts: 24580

[quote="Carla"]
[quote="hiniare"]
[quote="Podium"]
Avui he llegit a la platja, a prop on trenquen les onades.
[/quote]

Doncs això avui a la platja de Badalona hauria estat un esport de risc, perquè les onades trencaven amb una força espectacular.

Jo no sóc gens partidària de llegir a la platja, potser sí a una platja d’anunci, però a la de veritat, amb la gent, el soroll, els crits, la xerrameca... I no em sembla que els llibres s’avinguin gens amb la sorra i la crema solar. A la platja només vull llegir l’escuma de les onades i les pedres del fons del mar (m’ha sortit poètic).
[/quote]

Els dies de cada dia, sobretot al juliol o al setembre, hi ha més platges d'anunci del que sembla, i ben a prop de casa. Smile Fujo de les aglomeracions prop del mar com el dimoni de la creu, i aleshores, amb poca companyia i discreta, la remor de les onades em bressola i llegeixo molt de gust.

Ara, si fa mala mar, la fascinació per la força desfermada de la natura pot més i m'embadaleixo mirant com l'escuma envaeix la platja, com s'arrossega amb aparent indolència al final del seu recorregut, i com s'endú tot el que troba cap a la profunditat de l'aigua revoltada. La mar, per si sola, ja és tot un poema.
[/quote]

que poetica que estas[b] CARLA[/b] ultimament ¿no? jejejeje  Kiss 2 :-* Kiss 2

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

Jo no puc llegir a la platja, amb tanta llum i sol.
Llegeixo al sofà i sobretot, al llit.

sam wood
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 16/03/2011 - 18:40
Punts: 30546

Doncs aquests dies d'estiu m'he fet un fart de llegir a la platja. Bàsicament Cabré i Rodoreda a Vilassar i a Platja d'Aro. A la sorra i al xiringuito. I és que hi ha platges d'anunci molt acollidores més properes del que creiem ...

Crec que la televisió és molt educativa. Quan algú la connecta, vaig a llegir un llibre (Groucho Marx)

Carla_7766
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/04/2008 - 14:23
Punts: 142995

[quote="sam wood"]
Doncs aquests dies d'estiu m'he fet un fart de llegir a la platja. Bàsicament Cabré i Rodoreda a Vilassar i a Platja d'Aro. A la sorra i al xiringuito. I és que hi ha platges d'anunci molt acollidores més properes del que creiem ...
[/quote]

Ah, [i]punyetero[/i]! Ja has descobert la meva, eh?  Wink

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

    Per llegir novel·la res millor que estar estirada o semi-incorporada al llit o sofà, l'essencial és la comoditat i prefereixo que no hi hagi massa gent al voltant cotorrejant. Ara que tinc e-reader he incorporat els transports públics en trasllats una mica llargs com a la feina. I, sí trobo que la platja és incòmoda per llegir si no estàs en una d'aquelles amb hamaca i tendal. També m'agraden els racons tranquils amb una bona butaca que ja no abunden tipus biblioteca  amb cafeteria o cafeteria tranquil·la. Quan vivia a Frankfurt em vaig aficionar a les cafeteries dels museus per a lectures que volen paper i llapis, petits racons on amagar-me i canviar d'aires.

l1bris
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 2 dies
Avesat
Afegit: 07/04/2012 - 13:50
Punts: 6141

Jo aquest estiu he llegit molt a la piscina, però és cert que no és ni de bon tros el millor lloc, perquè és incòmode i sovint hi ha massa xivarri. Trobo que són molt millors els parcs, les lectures envoltades de natura tenen un altre gust! Si no l'opció d'un racó especial a casa mateix, en un sofà o un balancí és fantàstica!

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

aquest estiu he llegit a la platja sota la meva ombra particular. Com que no se posar una imatge us remeto al meu blog on hi he penjat [url=http://viuillegeix.wordpress.com/2012/08/16/jeanette-winterson-por-que-ser-feliz-cuando-puedes-ser-normal/]la foto[/url]

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

Caram Viu, no el divulguis massa aquest raconet, jo al menys em moro d'enveja.

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

  Jo també aprofito la platja per llegir. Em duc una cadira i un para-sol i entre remullada i remullada..... a gaudir de la lectura!!!!!!

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

[quote="viu i llegeix"]

aquest estiu he llegit a la platja sota la meva ombra particular. Com que no se posar una imatge us remeto al meu blog on hi he penjat [url=http://viuillegeix.wordpress.com/2012/08/16/jeanette-winterson-por-que-ser-feliz-cuando-puedes-ser-normal/]la foto[/url]

[/quote]

Viu, quina enveja! d'on treus el temps per tenir un blog tan maco?

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

Per llegir a la platja per no enlluarnarte per algu serveixen les ulleres de sol.

Carla_7766
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/04/2008 - 14:23
Punts: 142995

[quote="viu i llegeix"]

aquest estiu he llegit a la platja sota la meva ombra particular. Com que no se posar una imatge us remeto al meu blog on hi he penjat [url=http://viuillegeix.wordpress.com/2012/08/16/jeanette-winterson-por-que-ser-feliz-cuando-puedes-ser-normal/]la foto[/url]

[/quote]

Sibarita!  Biggrin Wink Això és un luxe i la resta, son de la llarga!  Acute ;D Acute

FlorDeCirerer
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 15/11/2011 - 21:01
Punts: 4346

A mi m'agrada molt llegir abans d'anar a dormir, dormo més tranquil·la i la lectura em serveix per relaxar-me i que el meu cervell només es dediqui a la lectura i deixi de pensar en altres coses, així dormo més bé.
També m'agrada llegir al sofà quan estic sola a casa, i llegir mentre menjo (quan no tinc pressa i queda el dinar fred però no passa res el llibre és més important ;)).

A mi a la platja també m'agrada llegir, tot i que he de dir que el llibre m'ha de motivar molt per dedicar-mi, no trobo mai una bona postura i m'acaba fent mal tot. Jo normalment vaig a la platja els dies de cada dia i normalment a S'agaró no i ha tanta gent (el mes d'agost es excepció).

ringring
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 25/07/2012 - 00:42
Punts: 24580

[quote="FlorDeCirerer"]
A mi m'agrada molt llegir abans d'anar a dormir, dormo més tranquil·la i la lectura em serveix per relaxar-me i que el meu cervell només es dediqui a la lectura i deixi de pensar en altres coses, així dormo més bé.
També m'agrada llegir al sofà quan estic sola a casa, i llegir mentre menjo (quan no tinc pressa i queda el dinar fred però no passa res el llibre és més important ;)).

A mi a la platja també m'agrada llegir, tot i que he de dir que el llibre m'ha de motivar molt per dedicar-mi, no trobo mai una bona postura i m'acaba fent mal tot. Jo normalment vaig a la platja els dies de cada dia i normalment a S'agaró no i ha tanta gent (el mes d'agost es excepció).
[/quote]

benvolguda [b]Flordecirerer[/b],

estic d'acord amb tú amb lo de llegir al llit abans d'anar a dormir. A mi també m'agrada molt però en canvi, deixa'm dir-te que llegir mentres menges no és una bona idea, (això no ho dic jo eh? ho diuen els metges) perque si llegeixes mentres menges, no deixes que el cervell disfruti del menjar i llavors quan acabes de menjar, segueixes tenint gana. No distreure's amb res (per ex. la tele o un llibre) és una cosa que recomanen els metges per tal de menjar bé i menjar sa  Acute (ostres quina parrafada més llarga que m'ha sortit)  😮 Secret perdoneu la llargada d'aquest missatge  ::)

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

[quote="viu i llegeix"]

aquest estiu he llegit a la platja sota la meva ombra particular. Com que no se posar una imatge us remeto al meu blog on hi he penjat [url=http://viuillegeix.wordpress.com/2012/08/16/jeanette-winterson-por-que-ser-feliz-cuando-puedes-ser-normal/]la foto[/url]

[/quote]

Estic mirant el teu bloc i m'agrada molt. Crec que m'inspirarà per a les properes lectures. Wink

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

[quote="marjorie"]
[quote="viu i llegeix"]

aquest estiu he llegit a la platja sota la meva ombra particular. Com que no se posar una imatge us remeto al meu blog on hi he penjat [url=http://viuillegeix.wordpress.com/2012/08/16/jeanette-winterson-por-que-ser-feliz-cuando-puedes-ser-normal/]la foto[/url]

[/quote]

Estic mirant el teu bloc i m'agrada molt. Crec que m'inspirarà per a les properes lectures. Wink
[/quote]
gracies!

Maff
imatge de Maff
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 mesos 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 02/11/2011 - 22:36
Punts: 9917

Jo, com a lloc preferit, després del boig rodar del dia, és quan totes les tasques estan acabades i el cervell en un cert repòs i silenci,al meu llit ampli,potser més a l,hivern estic pensant...a l,estiu, arreu, el llibre si tinc vacances va amb mi i llegeixo molt al costat del mar, al jardi,a casa en qualsevol lloc, a una terrassa prenent algo, però sempre sola i amb un mínim de silenci.
Maff

Maff

Mentidera
imatge de Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

La resposta ràpida és que llegeixo arreu. Sempre porto un llbire a la bossa, encara que només vagi al súper a comprar (al cap i a la fi a vegades les cues són llargues a l'hora de pagar!) Actualment, però, si no tinc feina aprofito a dedicar una hora a llegir per gust. Vaig a una cafeteria, em prenc un te i llegeixo (sempre llibers de paper). Són 60 minuts que em dedico a mi.

El fet curiós, però és que aquí on vivim hi ha dues cafeteries, una és la moderna i hi van els joves a treballar i estudiar. Quan hi entres és com haver-se ficat a la biblioteca de la universitat: tot són portàtils, iPads, iPhones... i silenci, molt de silenci. L'altra és la cafeteria de tota la vida (però tenint en compte que això és els EUA, "tota la vida" vol dir poc més de 40 anys). Aquí la gent és d'edat avançada, i vénen a llegir el diari, a xerrar amb els veïns mentre es prenen un cafè, a fer el club de lectura de torn. Els dies que em regalo una hora de lectura sempre escullo aquest local. M'encanta, i el que m'agrada més és que sovint veus altres comensals llegint llibres que tu has llegit o que tens a la llista d'espera. I sovint els desconeguts se t'acosten per preguntar-te què tal el llibre o per recomanar-te'n algun altre del mateix autor. Realment és un ambient molt agradable.

Molt lluny d'aquí...

Dors
imatge de Dors
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 8 mesos
Destre
Afegit: 23/06/2012 - 21:02
Punts: 2445

Jo llegeixo al tren. I quan ho faig a casa, generalment és al llit. (Ho sento, no sóc gens original...)

Goliarda
imatge de Goliarda
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 7 mesos
Afegit: 17/09/2008 - 00:24
Punts: 589

ah! doncs jo també llegeixo a tot arreu, porto el llibre a la bossa i en el vitges en bus per Barcelona me n'he llegits uns quats de llibres. Ara ja no sé anar en bus sense llegir. Però a casa, al teu raconet...que bé que es llegeix!!!

 

kraiss
imatge de kraiss
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 4 dies
Gat Vell
Afegit: 19/12/2011 - 10:31
Punts: 20719

Jo també sempre vaig amb el meu llibre a tot arreu. Llegeixo a casa, a la feina (sí, ho sé, és una gran sort que valoro molt i em motiva en els dies en què anar a treballar resulta més difícil). Si vaig en tren, no pot faltar el llibre, al bus és diferent, em marejo! I a la platja sempre m'acompanya el llibre que el pobre torna sense haver vist el sol perquè com comenteu alguns, a mi també em passa que no hi estic còmode i hi ha massa llum. Però tot i així me'l segueixo emportant.

 

Roser1
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/01/2012 - 23:16
Punts: 35130

Teniu l'avantatge de poder llegir a trens i autobusos. En aquest pais, els EUA, el transport public es escas i de moment no se m'ha ocorregut llegir mentre condueixo. Llegeixo a l'estudi de casa, alguna vegada--poques--al despatx de la universitat, sovint a l'avio (e-reader) i de tant en tant al llit. Tambe arrossego llibres a les sales d'espera dels metges i a la perruqueria. El meu problema es que moltes lectures les faig amb una llibreta al costat, prenent notes, cosa que no es presta als llocs publics.

Mentidera
imatge de Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

Tens raó, Roser1. Quan vivia a BCN llegia moltíssim al metro i al tren però des que som als EUA només puc llegir de manera estàtica. Això sí, sempre porto un llibre vagi on vagi. A l'escola a buscar els nens, a correus a enviar paquets (les cues poden ser llargues), a passejar, al supermercat... Continuo llegint abans d'anar a dormir i durant la resta del dia a casa, sobretot els caps de setmana, quan llegim tots cadscú al seu racó. 

A l'avió llegeixo poquet perquè sempre estic massa cansada.

Molt lluny d'aquí...

Mentidera
imatge de Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

Ostres, no m'havia adoant que fa cinc anys ja havia respost!

Molt lluny d'aquí...

kraiss
imatge de kraiss
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 4 dies
Gat Vell
Afegit: 19/12/2011 - 10:31
Punts: 20719

hahahaha i pel que es veu els teus hàbits lectors segueixen sent més o menys els mateixos després de 5 anys 😉

Roser1
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/01/2012 - 23:16
Punts: 35130

No veig cap problema em respondre mes d'una vegada, sobretot am tant temps de diferencia. Es bo revifar el forum.

Ester F. Matalí
imatge de Ester F. Matalí
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 hora 37 minuts
Gat Vell
Afegit: 26/05/2011 - 20:50
Punts: 9829

Sí! I a més poden haver canviat els hàbits! 

Ester F. Matalí

Bonàs
imatge de Bonàs
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 09/03/2012 - 11:48
Punts: 47897

Llegeixo quasi a qualsevol lloc, sempre amb un mínim de requisits: que disposi de llum suficient i de relativa tranquil·litat. Acostumo a compaginar alhora la lectura de dos llibres, l’un, en el típic format de paper, a casa, i l’altre, amb el llibre electrònic, fora de casa. El temps dedicat a cada un ja depèn de les circumstàncies del dia a dia.

 

 

Margalida
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 3 setmanes
Gat Vell
Afegit: 26/05/2011 - 20:29
Punts: 11767

Jo també llegeixo en qualsevol lloc i, fins i tot, no me fa falta que sigui un lloc tranquil perquè normalment la lectura és una de les poques activitats que  fa que me concentri absolutament i m'aïlli del món. En el ben entès que m'agradi, és clar. Abans combinava dues novel·les i ara combino un llibre de poemes amb una novel·la. Per la poesia sí que necessito un racó i un moment. El racó sol ser el meu racó de lectura de casa i l'hora, un moment en que la casa està tranquil·la i la meva ànima asserenada

Salutacions!

Margalida

Maff
imatge de Maff
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 mesos 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 02/11/2011 - 22:36
Punts: 9917

Si que es màgic escollir un lloc per llegir, potser en llibres concrets he escollit un lloc especial, però en el dia a dia, sempre però sempre llegeixo al llit i durant una horeta abans d' anar a dormir, contenta de fer quelcom superproductiu enlloc de mirar la tele.

M'encanta a dins el llit mira, encara que segons l'època, p.ex a l'estiu m' agrada anar a la tarda a certes terrasses al costat del mar o també he llegit molt i molt al metro i ben concentrada.

També és especial aquests llibres dels viatges ,pels vols, pel desconnectar al hotel....

Maff

Roser1
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 3 mesos
Gat Vell
Afegit: 12/01/2012 - 23:16
Punts: 35130

No puc llegir a qualsevol lloc, potser perque e; tipus de lectura que prefereixo vol concentracio. M'agrada la butaca de l'estudi al costat de la finestra o el llit. Quan tinc ocasio, llegeixo a la platja o a la piscina. De tant en tant a la perruqueria o a les sales d'espera. Mai al despatx ni dins d'un cotxe.

blogdelcal
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 mesos 3 setmanes
Destre
Afegit: 14/06/2017 - 09:39
Punts: 3711

Llegisc molt al tramvia o al metro, anant o tornant de la feina. A l'anada la lectura és sempre més productiva, perquè estic més fresc. Però el millor lloc és, quan fa bo, a la terrassa de casa, després de dinar, mentre la resta d'habitants de casa dormen o estan misteriosament entretinguts. Si fa un poc de vent, fa sonar les fulles de la palmera del veí i sembla que sigues en una platja perduda amb el teu bagul de llibres.
Tinc una regla també: prohibit anar-se'n al llit sense haver llegit almenys unes línies. La poesia és perfecta si és tard i tens poc de temps.

AGUEDA
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 2 dies
Afegit: 25/11/2010 - 11:59
Punts: 565

Abans m'agradava molt llegir al llit però, fa uns anys, em trobo que a la meva parella no li agrada el llum obert quan va a dormir, (quina paciència....)

Llegeixo al sofà, al jardí, a la perruqueria, a la platja... qualsevol lloc es bo; si que he de dir, que el soroll em molesta al principi, però en pic m'endinso a la lectura ja no escolto res, desconnecto :))

dubtes
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 dies 4 hores
Gat Vell
Afegit: 21/03/2012 - 13:55
Punts: 43814

Ara a l'estiu, sota un arbre a la fresca...

Ssssst! Que no veus que estic llegint!

Do re mi
imatge de Do re mi
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 2 dies
Afegit: 23/10/2017 - 19:00
Punts: 92

Hola! 

 

Sóc nova aqui i estic veient que hi ha molta participació en aquesta web. M'agrada! Vaig una mica perduda però he estat llegint tots els comentaris. He rigut molt amb el tema de llegir al WC o no. 

 

Admiro a tots els que sou capaços de llegir en qualsevol lloc. Jo no puc, no em concentro. De fet, quan era petita totes les mestres li deien a la meva mare que em distreia només de mirar per la finestra i que sempre estava a la lluna. Crec que això ja no té solució perquè ara de gran continuo fent el mateix. L'únic que de petita em distreia i no pensava en res, simplement estava a la parra, i ara em distrec perquè em dedico a observar, qualsevol cosa em crida l'atenció, les persones, les converses, els objectes. Així que no puc llegir ni al tren, ni a la platja, ni a les sales d'espera. Tinc massa feina a observar tot el que passa al meu voltant i és la meva manera de no avorrir-me quan estic a llocs avorrits. On m'agrada llegir, doncs? Els meus dos llocs preferits són el llit i el sofà. Al llit m'hi poso dos coixins a l'esquena per estar més còmoda i el sofà de casa meva crec que és el més còmode del món. També llegeixo de vegades al menjador, asseguda a la cadira, o al pati de casa meva, però en aquests llocs sovint necessito posar-me auriculars amb música relaxant. Perquè necessito llegir en silenci, qualsevol soroll també em distreu. Però quan em concentro de veritat no puc parar de llegir i em passen les hores sense adonar-me'n, de vegades m'he oblidat de dinar i tot. I per cert, no puc llegir abans d'anar a dormir perquè m'enganxo tant a la lectura que m'hi puc estar fins a les 4 de la matinada o fins que ja veig borrós i si llavors em llevo a les 6 per anar a treballar segur que tindré un mal dia, havent dormit tan poques hores. 

Rocio Matalaranya
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 mesos 1 setmana
Afegit: 07/01/2018 - 22:03
Punts: 197

Normalment, a la meva habitació, havent dinat o sopat, asseguda a la butaca.

Al silenci del meu dormitori em concentro millor i gaudeixo més de la meva lectura.

Bona nit.

nerea23
imatge de nerea23
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 mesos 4 dies
Afegit: 11/01/2018 - 13:43
Punts: 35

Depén de les característiques físiques del llibre. Normalment llegeixo a qualsevol lloc (transport públic, oficina, a les sales d'espera, i al meu llit). No obstant, quan es tracta de llibres de moltes págines i d'un pes considerable el llegeixo només a casa.

irvilsa
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 mesos 4 dies
Gat Vell
Afegit: 27/01/2013 - 13:31
Punts: 18292

Fa uns mesos que he començat la universitat i cada dia hi vaig en tren, i sempre llegeixo allà. També acostumo a llegir al llit abans de sopar i molts cops mentre vaig caminant (i no, mai m'he fet mal). A l'estiu la cosa canvia una mica: m'encanta llegir a la platja sota l'ombra d'uns pins.

Aviat sortí el pare amb el faristol, la mare amb les partitures i la germana amb el violí.~La metamorfosi, Franz Kafka

Mixa
imatge de Mixa
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 dia 3 hores
Gat Vell
Afegit: 13/06/2008 - 20:17
Punts: 91467

Ei! M’alegra llegir-te de nou per aquí irvilsawink

Com que jo també vaig molt en transport públic he decidit vèncer els marejos que m’agafen quan llegeixo en moviment i sembla que ho estic aconseguint! Dóna un gust poder llegir al bus, al metro o al tren...! heart

Mx

En el llibre petit hi ha la bona sentència

jaucasper
imatge de jaucasper
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 3 setmanes
Afegit: 20/02/2018 - 09:12
Punts: 30

Jo normalment ho faig al tren camí de l'escola.

Bulgakov Laureta
imatge de Bulgakov Laureta
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 2 setmanes
Afegit: 20/07/2017 - 16:40
Punts: 123

Tinc la capacitat de fer-ho en qualsevol lloc, fins i tot quan vaig al metge porto el llibre que estic llegint. Sóc una lectora compulsiva.

Entra o registra't per publicar comentaris