El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

On llegiu?

201 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
escaleta
imatge de escaleta
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 30/01/2009 - 22:37
Punts: 16415

Aquests dies de juliol la canalla, la xirly i el tukuneke, tots dos del llapis, m'arrosseguen sovint a la [b]piscina municipal[/b] que tenim a l'altra banda de la vorera. Jo em remullo una mica i llavors, més o menys sec, sota l'ombra d'uns quants arbres, llegeixo algun llibre que he tret en préstec de la [b]biblioteca municipal[/b] o bé de casa fins que la canalla comença a semblar una pansa i amb els ulls vermells de zombi, les ulleres les duen però de cop i volta els veus a ull nu dins l'aigua i les ulleres a la vora de la piscina. Tot molt de poble, molt municipal.

[size=90][color=maroon]v a [b]c o m[/b] v a[/color][/size]

davies
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 26/05/2008 - 14:34
Punts: 29846

[img width=213 height=160]http://media.caballe.cat/2009/03/phongkong.jpg[/img]

Es una foto que deu ser la paret  Wink 😉 Wink ::) ::)

Està a la pagina web "el diari d'un llibre vell"

Tot l'univers en tan poc espai

giralluna
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 01/05/2008 - 19:50
Punts: 93775

Jo sé d'algú, que en lloc de revister o llibreria i té un faristol davant del WC.
Tot és llegir, o lletres o notes.

quemaca
imatge de quemaca
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 anys 1 mes
Afegit: 15/04/2009 - 16:56
Punts: 240

La resposta es :

Al sofa al vespre cuan tots son adormi.

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Alguna vegada m'han dit que els catalans som una mica escatològics... i jo crec que alguna cosa sí que hi ha. Si no intenteu explicar a un extranger la tradició del caganer i la de fer cagar al tió Smile Jo ho he intentat i flipen, es pensen que els prenc el pèl

helenabonals
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 3 setmanes
Gat Vell
Afegit: 28/09/2008 - 15:03
Punts: 79305

[quote="Lorelei"]
Alguna vegada m'han dit que els catalans som una mica escatològics... i jo crec que alguna cosa sí que hi ha. Si no intenteu explicar a un extranger la tradició del caganer i la de fer cagar al tió Smile Jo ho he intentat i flipen, es pensen que els prenc el pèl
[/quote]

Diuen que [b]petó[/b] ve de pet, pel soroll que fa! M'agrada més [b]bes[/b]. Som molt escatològics, els catalans, definitivament!

Provo de reflectir la llum del sol com ho fa la lluna.

davies
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 26/05/2008 - 14:34
Punts: 29846

Sempre he desitjat llegir al mig d'un bosc sota un pi i amb una preciosa catifa de herba. ::) ::) ::)

[img]http://tbn1.google.com/images?q=tbn:oTGRNdMbdgaUGM:http://www.ub.es/dppss/psicamb/bosc.gif[/img]

o de fulles seques

Tot l'univers en tan poc espai

escaleta
imatge de escaleta
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 30/01/2009 - 22:37
Punts: 16415

Algun cop m'han dit que llegeixo entre línies. De fet és cert que a vegades he llegit al metro, dins el tren i pels passadissos d'una línia a una altra. Però... com ho saben els que m'ho diuen?

[size=90][color=maroon]v a [b]c o m[/b] v a[/color][/size]

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Us explicaré un dels llocs més tranquilitzants i macos on vaig llegir. Va ser en un país nordic, on el sol, per la seva gasivitat, el trobes a faltar com l'aire que respires. I en alguna tarda de primavera ja avançada quan el sol comença a calentar anava al parc d'una gran ciutat. Era encantador, hi havia poca gent, bancs envoltant fonts on brollava l'aigua, flors i plantes per tot arreu i de tant en tanc algún músic de música clássica tocava en una glorieta i en senties la música. Tot i que la música que més m'agradava era la de l'aigua. En aquells bancs estaves quasi amagat de la resta de visitants, així que teníes la il.lusió d'estar sol en aquella meravella.
Aquelles tardes m'enduia el llibre i llegia a la llum del sol i m'estirava al banc i quan em venien ganes feia una becadeta...
DELICIÓS.

I ara tornat al prosaicisme més cruent, algú s'imagina que pugui dormir estirat en un banc d'un parc a Espanya i sense, que la gent et miri en cara rara i despertar-se per descobrir que li hàgin robat fins i tot les sabates...?? Jo al menys ni de conya!

ziggy_stardust
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 30/12/2008 - 02:47
Punts: 11645

M'agrada moltíssim llegir en els transports públics.

Abans havia de fer-me quasi tota la linia 1 del metro de Barcelona i era una delícia, m'instal·lava amb el llibre i m'abstreia de tot, m'aïllava.

Als autobusos també m'agrada i sobretot als viatges llargs en tren.

On no puc és a l'avió, sempre em dormo amb aquella nonya tan típica de vol...

I per últim sempre sempre sempre que puc LLEGEIXO AL LLIT ABANS D'ANAR A DORMIR, es un ritual mervaellós.

bona lectura!

http://blocs.mesvilaweb.cat/aniol

kabuki
imatge de kabuki
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 11 mesos
Afegit: 22/07/2009 - 14:05
Punts: 540

Fa pocs dies que m'he registrat i el que veig es que hi ha una activitat frenètica al voltant dels llibres.

En quant on llegim??, Ja m'agradaria trobar-me en aquest lloc paradisíac per abstraure'm del mon i estar sols amb la lectura, però de moment també ho intento al metro, tot i que em mareixo força i ho intento poc.
L'altre dia estava acabant el llibre del Paul Auster "Bogeries de Brooklyn" i no podia esperar arribar a casa per seguir amb la lectura i em vaig aventurar a fer-ho al metro. Ho vaig aconseguir, fins arribar el meu destí vaig poder continuar amb els meus amics temporals. Va ser genial.... tot i que t'abstreus de tal manera que has d'estar al tanto de no passar-te de parada.
Ara el que més m'agrada es quant acabes totes les activitats del dia i pots seure placidament en algun racó de casa i gaudir de la imaginació, l'enginy, l'art d'escriure de l'autor que has escollit en aquell moment.

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

Benvingut kabuki! Tens raó en això de l´activitat frenètica...però és la gràcia que té...que pots posar-hi cullerada tant com vulguis...o no!  Wink

M´apunto a "qualsevol racó de casa" al vespre en silenci...tv apagada o ben lluny!  Ara que m´he canviat de pis i tinc terrassa, cap al tard, a la terrassa serà perfecte!

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Això si no hi ha mosquits, que son molt "Traisioneros"  ::)

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

Tens tota la raó! els mosquits són la pesta!  Blum 3
Sempre tinc a mà aquells parxes grocs de farmàcia que semblen post-its petits...Llàstima qeu no s´hi puguin fer anotacions de frases interessants que estiguis llegint!

giralluna
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 01/05/2008 - 19:50
Punts: 93775

Lorelei, estic contenta i ting el gust de poder-te dir que jo vaig disfrutar molt de totes aquestes sensacions que expliques tan agradables i acollidores que proporcionen l'entorn idoni per llegir : la gespa, els arbres, el sò de la música de l'aigua, dels ocells o d'algun molt bon músic anònim, amb dormideta inclosa també i sense trobar a faltar res de les meves pertinences al despertar-me i no era en cap pais nòrdic en el meu cas, sense anar més lluny va ser en El Retiro de Madrid. Un lloc que ja forma part de mi.

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

Per rés del mon llegiria estirada en un prat o entre fulles seques!  solament de pensar-ho em fa venir picor. Tot el sotabosc es ple de formigues escarabats i altres animalons igual de simpàtics. M'estimo més un banc al parc o una butaca ben comoda i amb bona llum!

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

La iaia, sí que ens has sortit aburgesada!!! Biggrin

Eva, Giralluna ha tingut la sort de trobar un raconet per passar estones agradable amb dormideta inclosa al retiro i no li van robar (m'alegro que haguem compartit una experiència similar  :)).
Però és veritat, si el medi no és 100% fiable costa molt desactivar el xip i adormir-se...

Carla_7766
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/04/2008 - 14:23
Punts: 142995

Aaaaggg! Jo no m'adormo, si el llibre s'ho val!  Biggrin :'( Wink Per això les meves nits, sense necessitat de ser a Sant Petersburg, moltes vegades són blanques...  Wink 😉

I, Lorelei, la iaia no està aburgesada : és sibarita!  Wink Biggrin 😀 Biggrin

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

Carla, una miqueta sibarita si, però a més a més a la meva edad si em tiro per terra no hi ha qui m'aixequi, i les bestioles petites em fan terror, si em vegessiu vaig plena de mossegades penso que de mosquits, aquest any no m'ha servit de rés l'alfàbrega!

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

mestel
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 1 mes
Gat Vell
Afegit: 09/05/2008 - 10:18
Punts: 19825

A mi m'encanta agafar un llibre per fer la migdiada, dormir-me llegint i al cap d'una estoneta despertar i continuar amb la lectura. Wink

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Estic d'acord amb l'Eva, a l'alfabrega jo he vist que els mosquits s'hi estaven...

Per cert, la iaia, ara que hi penso i et tinc a "tiro" estic meravellada de com escrius de bé el català, sense cap falta! I això que la vostra generació (ho dedueixo de que ets iaia...) no vau estudiar català a l'escola!!! 😮
El meu iaio encara va anar a l'escola amb la república, i per tant va apendre català, però la meva iaia ja no va tenir aquesta sort...

kabuki
imatge de kabuki
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 11 mesos
Afegit: 22/07/2009 - 14:05
Punts: 540

Gràcies Turmix per donar-me la benvinguda....
Vaig una mica de bòlid amb els temes dels forums. Sóc molt novata...
A més en vaig encetar un demanant un llibre, que per cert ja m'han dit on trobar-lo,un i de tant en tant veig altres temes interessants ja no sé on estic escrivint i contestant.
El que si llegeixo és quasi bé sempre els mateixos noms a tots els forums.

Ara per ara on i quan llegeixo és al vespre abans de dormir a la meva habitació. És el lloc més tranquil de casa, si no sempre hi ha algú pululant i no em puc concentrar.
Jo per llegir necessito molt silenci.

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Kabuki, jo per no perdre'm i tenir en ment tot allò que he escrit, faig servir molt l'opció "la meva participació" és un punt verd al mig a la part superior de la pantalla. Pot ser ja ho coneixes, si és així no res, però a mi m'ajuda molt perquè si no també em perdria i no sabria en quin forum he escrit alguna cosa...

Aussie
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 1 mes
Avesat
Afegit: 24/04/2008 - 11:24
Punts: 2065

Si tinc tota la tarda per llegir, definitivament al sofà. I si és a la nit quan me'n vaig a dormir. Agafo el llibre i fins que em ve la son Smile

la iaia
imatge de la iaia
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 10 mesos
Gat Vell
Afegit: 07/05/2008 - 19:13
Punts: 89570

Gracies per la floreta Lorelei, però a mi a l'any 40 em van ensenyar a llegir i escriure en castellà a l'escola i en català a casa, a més penso que si es vol s'apren el que sigui. Llàstima que vaig decidirme a estudiar anglés massa tard!

Rés no és mesquí ni cap hora és isarda

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

[quote="la iaia"]
Gracies per la floreta Lorelei, però a mi a l'any 40 em van ensenyar a llegir i escriure en castellà a l'escola i en català a casa, a més penso que si es vol s'apren el que sigui. Llàstima que vaig decidirme a estudiar anglés massa tard!
[/quote]

Això sí que és tenir empenta!
I pel que fa a l'anglès... per desgràcia en aquest país hi ha massa joves que tot i haver après l'anglès a l'escola el deixen perdre i no són capaços de parlar-lo. Així que l'important és deixar-se de gramàtiques i sintaxis i llençar-se a parlar (i llegir of course) sembla que la gent no s'atreveix a parlar en anglès per por als errors que pot cometre, pos bueno, però mentre t'entenguin...

kabuki
imatge de kabuki
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 11 mesos
Afegit: 22/07/2009 - 14:05
Punts: 540

Gràcies Lorelei,
No, no ho sabia. Ho posaré en pràctica a veure si m'en surto.
Divendres marxo de vacances, així que durant un temps no crec que pugui escriure, doncs marxo amb llibres, però sense ordinador.

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Què afortunada...
A disfrutar doncs!!

giralluna
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 01/05/2008 - 19:50
Punts: 93775

En una eixida, cap al tard ventós i a 64 graons sobre el nivell del terra,
gronxant-me en una hamaca hi llegeixo molt bé.
Autèntica estampa estiuenque.

Sofi
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 2 mesos
Hàbil
Afegit: 29/07/2009 - 19:29
Punts: 1350

Decididament a la nit al sofa.  Wink

"NO SE FRACASA AL CAER, SINO AL NO LEVANTARSE LUEGO."

giralluna
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 mesos
Gat Vell
Afegit: 01/05/2008 - 19:50
Punts: 93775

Sofi al sofà  Wink

laveïnadelprimer
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 9 mesos
Gat Vell
Afegit: 17/07/2008 - 13:02
Punts: 40865

[quote="giralluna"]
Sofi al sofà  Wink
[/quote]

Sofi al sofà, al sofà de la Sofi  Wink

Kiss 2

Un dia sense riure és un dia perdut !

sinera
imatge de sinera
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 anys 11 mesos
Avesat
Afegit: 21/04/2008 - 09:33
Punts: 935

Bon dia, buuf feia molt de temps que entrava, ni comentava, estar ple de gent.
Bé, jo no he parat de llegir. Això sí, jo llegeixo a tot arreu, però principalment al tren. Hi ha dies que tens molts de temps!

sinera

seawind
imatge de seawind
Desconnectat
Darrera visita: fa 9 mesos 2 setmanes
Avesat
Afegit: 17/07/2009 - 20:31
Punts: 1205

Al cafè, quan faig un descans de la feina.
De vacances a qualsevol lloc protegit del sol, i al vespre quan els nens dormen, em sec tranquil al porxo i espero que entri la brisa de terra...

Fledermaus
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 anys 4 mesos
Gat Vell
Afegit: 15/07/2008 - 20:45
Punts: 30600

Quasi qualsevol lloc em va bé (i si el llibre m'agrada, ni en sóc conscient d'on sóc  Biggrin

El que lee no está haciendo algo, se está haciendo ALGUIEN.

helenabonals
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 3 setmanes
Gat Vell
Afegit: 28/09/2008 - 15:03
Punts: 79305

Com més hostil és l'ambient que m'envolta, més em solc concentrar.

Provo de reflectir la llum del sol com ho fa la lluna.

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

feia temps que no passava per aquest fil.... m'heu fet riure amb les lectures al water. Tinc un amic que hi te un calendari amb els aniversaris dels amics... i no falla mai, sempre ens felicita a tots.

aquest estiu agafava la bici amb una motxila amb aigua, una manta, un coixi i un llibre i anava a la cacera d'un lloc tranquil. He trobat  dos o tres pins amb vista que són una meravella per passar la tarda llegint quan afluixa la calor.

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

[color=green]Llegeixo al tren, i a casa, al sofà i al llit. I si hi ha silenci, molt millor.[/color]

Esporàdic (no verificat)
imatge de Esporàdic

jio llegeixo, quasi sempre el llit, m'agrada la tranquilit<at sobre tot si es un llibre per no perdre el fil,abans a casa del meu pare tambè llegia el water, pero com erem sis germans ersa l'únic lloc on no em podian molestar. A casameva ho faig a qualsevol lloc que estigui tranquila, i si tincx musica de fons ,millor.

Lady Macbeth
imatge de Lady Macbeth
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 anys 2 mesos
Novell
Afegit: 26/09/2009 - 15:39
Punts: 1140

Jo gairebé sempre llegeixo al sofà. Només llegeixo al llit quan no tinc son, sinó em quedo ben adormida.
Sóc una mica rareta en aquest aspecte ja que quan em ve més de gust llegir és a les 7 del matí, quan m'acabo de llevar. Llàstima que no tinc temps a aquestes hores  Beee

Algun dia em decidiré i escriuré una frase atrevida i impactant

iluro
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 11 mesos
Gat Vell
Afegit: 28/10/2009 - 21:23
Punts: 27695

On hi hagi tranquil·litat. Però sobretot m'agrada en una cantonada preferida del sofà amb llum exterior. En aquell racó m'hi puc concentrar i capficar-me dins la història que estic llegint.
Fa molt que vaig deixar de llegir al llit o en el transport públic degut al canvi de feina (Ara em desperto aviat i vaig en cotxe).

La llibertat no és fer el que vulguis, és no haver de fer allò que volen els altres.

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

Jo últimament estic visitant metges diversos (l´embaràs és el que té...) i m´he adonat que si m´oblido el llibre per la sala d´espera, m´agafa una noséquè.... Acute
O sigui, que ara, entre d´altres llocs, llegeixo molt a les sales d´espera!!!

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Ai Turmix... ENHORABONA!!
De quant estàs? És el primer?
Quina emoció!
Em sembla que de moment se t'han acabat els viatges a Àfrica  Smile
Sort que sempre s'hi pot viatjar amb la lectura

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

Moltes gràcies, noia!
Sí, sí, és la primera (una nena!) i se m´ha acabat viatjar per una bona temporadeta!  Per això m´agrada tant que m´expliquin viatges, potser!  😉  Estic de 20 setmanes, és a dir, a mig camí del principi de "l´aventura"!
I també potser per això necessito que el cervell em viatgi més i m´he abocat a la lectura!  De revistes sobre "el tema" no n´he vist ni una (no en tinc pas ganes!), però de llibres vaig ben servida!

Lorelei_4552
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 anys 8 mesos
Gat Vell
Afegit: 18/09/2008 - 12:38
Punts: 13060

Quina ilu!
De llibres sobre el tema jo n'he llegit dos. De Carlos González. El que més em va agradar "un regalo para toda la vida" sobre l'alletament i l'altre, "omple'm de petons" és el contrapunt del "mètode Estivill". Aquest darrer no em va agradar tant, ja que em sembla que li falten consells més pràctics. Sobre aquests llibres hi ha un fil obert a Assaig.

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

Gràcies!, m´hi passaré!  Wink Kiss 2

Bogdan4
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 2 mesos
Hàbil
Afegit: 30/07/2008 - 13:01
Punts: 2219

Jo no sóc dels qui necessiten un lloc especial per posar-se amb un llibre. Un moment en el que no tinc feina i una mica de silenci són suficients per poder obrir un llibre. Si és a casa, al menjador o a l'habitació (estona de lectura sagrada abans d'apagar el llum a la nit) i si és fora de casa (sempre vaig amb un llibre al bolso) darrerament acostuma a ser al tren (amb MP4 amb mi amb música ambiental per si hi ha massa soroll al meu voltant).

despistat
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 4 mesos
Novell
Afegit: 26/10/2008 - 19:53
Punts: 935

Bones!!!
Jo en qualsevol lloc em va bé per lleguir, ho acostumo a fer al metro. Fins i tot he llegit al carrer, sentat al terra, esperant a que vingues amb qui havia quedat.
Qualsevol lloc de casa és bó per lleguir, especialment, el sofà, al
balcó o al lavabo. A casa és millor estar en silenci.

Ens veiem i ens lleguim!!!

ringring
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 anys 2 setmanes
Gat Vell
Afegit: 25/07/2012 - 00:42
Punts: 24580

doncs a mi m'agrada llegir en algun lloc tranquil, sense gent al voltant i sense cap música ni cap soroll que em distreguin. Sóc incapaç de llegir si sento algun soroll a prop meu per això normalment llegeixo al llit una estona abans d'anar a dormir

helenabonals
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 3 setmanes
Gat Vell
Afegit: 28/09/2008 - 15:03
Punts: 79305

Jo darrerement només llegexo al tren, vaig i torno a la ciutat cada dia a l'estiu.

Provo de reflectir la llum del sol com ho fa la lluna.

Entra o registra't per publicar comentaris