El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'illa misteriosa

Autor/s: 
Editorial: 
Estrella Polar (Grup 62)
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Altres dades: 
Traducció de Jesús Moncada
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L' illa misteriosa. Durant la Guerra de Secessió nord-americana, cinc ciutadans nordistes, presoners de les tropes sudistes a la ciutat de Richmond, s'escapen en globus. Un huracà imprevist els arrossega fins fer-los aterrar en una illa deserta, al mig de l'oceà Pacífic. Els cinc homes, enginyosos i perseverants, de seguida s'organitzen i inicien una lluita aferrissada per la supervivència. Però un seguit de fets estranys i inesperats fan pensar que no estan sols a l’illa...

Tant si teniu ebook com si no, la podeu descarregar lliurement: http://www.gutenberg.org/ebooks/14287

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

S’ha considerat aquesta novel·la una de les obres més emblemàtiques de Jules Verne, segurament perquè s’hi reuneixen tots els elements simbòlics i argumentals que defineixen la singularitat narrativa de l’autor.  És un llibre per gaudir, fins i tot en còmic, com el que va caure a les meves mans.  Les tres adaptacions cinematogràfiques d'aquesta novel·la no han fet justícia, almenys la del 1973 amb actors com Omar Sharif.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "L'illa misteriosa"

Ohhhhh! La illa misteriosa és el meu llibre. Vull dir que quan era joveneta me'l llegia cada estiu, sens falta. Recordo el nom de cadascun dels personatges, encara. En guardo un molt bon record,com no podia ser d'una altra manera.

JO TAMBÉ!!! Quins estius que passava intentant recrear la illa!!! Perfecte, grans records, gran Verne smiley