El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Lectura 'L’inspector fa tard', Pedrolo

Dades activitat
Activitat tancada
Data de l'activitat: 
Dm, 20/02/2018 (Tot el dia)
Lloc: 
web
Descripció de l'activitat: 

 

El Què Llegeixes vol afegir-se a la commemoració de l'Any Pedrolo i per això us oferim una lectura compartida de luxe! De luxe per dos motius: perquè llegirem una novel·la de l'autor que sortirà a finals de gener i que publica Edicions 62 i perquè comptarem amb la moderació de la comissària de l'Any Pedrolo, la professora i escriptora, Anna Maria Villalonga. És ella mateixa qui ens presenta la lectura que començarà el 20 de febrer, en el marc de la BCNegra.

L'inspector fa tard, de Manuel de Pedrolo (1918-1990), és una novel·la breu, escrita el 1953 i considerada una de les contribucions de l’autor al gènere policíac. Carregada d'una inigualable intensitat in crescendo, no és un text típic de crims. No hi ha detectius privats ni investigacions, però sí una trama que unifica la intriga pròpia del gènere amb la indagació profunda al voltant de la naturalesa humana. Molt psicològica, aconsegueix que ens identifiquem amb el personatge protagonista fins a límits insospitats.

Una intel·ligent reflexió sobre les desigualtats socials, els límits del bé i del mal, el sentit de culpa, la por i la fatalitat. 


Apunteu-vos a la lectura a través d'aquest formulari indicant: LECTURA PEDROLO

CLOENDA PRESENCIAL: dilluns cinc de març a la Institució de les Lletres Catalanes (Carrer Mallorca, 272, 1a planta. Barcelona). Apunteu-vos a través d'aquest formulari amb: CLOENDA PEDROLO

Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Lectura 'L’inspector fa tard', Pedrolo" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!