El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

L'assassí que va somiar amb un lloc al cel

Autor/s: 
Editorial: 
Catedral
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

onas Jonasson ha aconseguit un gran èxit arreu del món amb unes novel·les sorprenents, divertides, un estil ràpid i unes trames esbojarrades. En Lassassí que somiava amb un lloc al paradís coincideixen les trajectòries de tres personatges: un assassí amb remordiments, una pastora protestant que ha perdut la fe, i un recepcionista amb ganes de deixar enrere una vida gris i miserable. Formen una estranya societat en què la religiosa i el recepcionista porten el negoci i lassassí només ha de complir els encàrrecs. Tot va bé fins que lassassí vol abandonar la seva activitat, sobretot des que descobreix la paraula de Déu. Però els altres dos no estan disposats a renunciar al negoci.

 

- See more at: http://www.reclam.cat/ca/articles/cultura_oci/propostes-de-llibres-per--...

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

És el segon llibre de Jonas Jonasson i m'encanta el seu sentit de l'humor, que ratlla l'absurd. Molt recomanable pels qui vulguin passar una bona estona llegint. Ideal per desmitificar la perfecció de les societats nòrdiques!

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "L'assassí que va somiar amb un lloc al cel"

M'ha agradat aquesta història perquè l'autor explica d'una manera molt divertida la experiència d'un exassassí que deixa la pressó amb la intenció de no tornar-hi més. Al sortir de la pressó després de molts anys coneix un recepcionista i una sacerdot que l'utilitzaran per fer-se rics. Primer creen una agència on per uns quants milers de corones trenquen un braç o una ròtula a la persona que desitgis, tot anava bé fins que Anders l'Assassí va conèixer la paraula de Déu i va decidir no fer mal mai més, així que van recollir diners durant un temps sense fer la feina i després van fugir. La següent idea va ser fundar una Església on el pastor Anders predicava, amb molta sang de Crist, que sempre era millor donar que rebre, d'aquesta manera les cistelles de donacions s'omplien cada dissabte fins a vessar. Era un negoci perfecte si no fos perquè tots els delinqüents d'Estocolm perseguien l'home més estimat de Suècia: el Pastor Anders, l'exassassí que donava mig milió de corones en nom de Jesús.

 

ELS 10 MANAMENTS D'ANDERS:

1. Desitjaràs ser generòs per sobre de totes les coses.

2. Recordaràs que fa més feliç donar que rebre.

3. Santificaràs les festes i no barrejaràs alcohol i pastilles.

4. No negaràs begua a l'assedegat.

5. Entendràs que Jesús va convertir l'aigua en vi i no al revés.

6. No consentiràs que ningú begui sol la sang de Crist.

7. Brindaràs pels altres així com els altres han brindat per tu.

8. No faràs servir la violència ni colpejaràs per fer-te entendre, no d'entrada.

9. No mataràs, ja no et cal.

10. Creuràs que tot anirà bé, que sempre pots tornar a començar, a estimar i a ser feliç. Al·leluia, hosanna!

SANT, SANT, SANT ÉS L'ASSASSÍ !