El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

A l'altre costat de l'infern

Editorial: 
Ara llibres
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Col.lecció Amsterdam
Valoració dels usuaris: 
8.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Sang, cinisme, pecat i perdó. El nou cas de l’investigador Hilari Soler, l’ovella negra de la comissaria durant els anys més tèrbols del franquisme, farà trontollar un dels pilars del règim: l’Església.

La tercera investigació del nostre detectiu té com a detonant el terrible assassinat de la germana Maria, una monja que ajudava en els parts en un hospital, però que amagava a la seva cel·la estris de tortura i flagel·lació… Maria, hi ha pecats que ni tan sols Déu és capaç de perdonar? Un cas esfereïdor: crueltat, doble moral, degradació personal i impunitat. Un cas que ens submergeix, de la manera més grotesca i abominable, en les clavegueres de la societat de l’època, allà on els diners poden amb tot: amb les persones, amb les creences i amb el més enllà.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Tercer cas criminal de l’inspector Hilari Soler, ambientat a la Barcelona dels anys 60 del segle passat, en ple règim franquista. Aquesta vegada és una monja la que apareix morta a l’escala de sa casa. Com acostuma a passar en aquestes narracions de suspens, la realitat no és la que sembla a primer colp d’ull. Aquesta sorpresa (per altra banda, típica de la novel·la negra) i la seua destresa narrativa no necessita de més artificiositats per mantenir l’interés del lector fins al final; ho fa amb un bon argument, un estil directe, ple d’escenes amb diàleg, narració en tercera persona i de forma cronològica. Basada en fets reals, aquesta història d’ara destapa la corrupció d’un altre dels pilars del franquisme: l’Església Catòlica; concretament mostra la seua col·laboració en el robatori de desenes de milers de nadons a les seues mares fent ús de mentides i altres males arts. Actuació demoníaca que l’autor ha volgut reflectir en el títol triat. Us en recomane la lectura.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"A l'altre costat de l'infern" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!