El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Ladrones de esperanza

Autor/s: 
Editorial: 
Salamandra
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Títol original: Trash
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Rafael, Gardo i Rata són tres joves amics que viuen a l'abocador de Behala, al costat d'un munt de gent més. Viuen entre les escombraries busquen entre els residus que provoca la ciutat per tal de vendre les coses mes valuoses i així poder menjar i sobreviure. Un dia, mentre Rafael i Gardó buscaven, troben una bossa que conté un mapa, una carta i molts diners. Veient la fortuna que és per a ells, decideixen guardar tot, fins que apareix la policia buscant el que justament ells tenien: la bossa i tot el que aquest contenia oferint una gran recompensa. Veient la oportunitat que el hi donava aquella bossa van preferir no dir res a la policia i decideixen aprofundir mes en qüestió misteri, perseguits per la policia sendin-se'n en una ciutat en busca de la veritat.

Un llibre d'aventura i misteri, el recomano sobretot a nens i nenes de primària, aquest llibre pot ajudar molt a veure altres estils de vida hon la gent es pobre i es busca la vida ja des-de petit fent algunes feines.
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest és un llibre molt especial, tot i que alhora em va semblar molt dur veure on havien de viure aquestes persones, i també el com tractava la policia a la gent.

La trama es va fer molt interessant des del principi, ja que al cap ia la fi és una aventura juvenil molt ben feta. Realment no va aconseguir sorprendre molt perquè va haver-hi certes coses que em vaig anar fent olor des de mitjans del llibre.

 

A part de la història, que em va agradar molt, aquest llibre té una crítica social molt evident cap a la pobresa, la corrupció i l'abús de la policia en molts casos. Això va ser una cosa que em va agradar, ja que no ens quedem només en la superfície amb la història, sinó que també tenim un rerefons molt important.
Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Ladrones de esperanza"

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer més gran aquesta Biblioteca virtual, Lylevisa

M’encanten les novel·les que tenen rerefons social, sobretot si combinen aventura i misteri! heart Quin diries que ha estat el teu personatge preferit?

Ah! I benvinguda al QL! Espero llegir-te molt per aquí wink

Mx