El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La sort de ser tres

Autor/s: 
Editorial: 
La Campana
Traductor: 
Xavier Pàmies
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Als set anys, la MILLIE BIRD descobreix que tot el que té al voltant es mor. Però el que no podia imaginar-se era que, després d’haver anotat vint-i-set éssers diversos al seu Llibre de les coses mortes, el seu pare també es moriria.

L’AGATHA PANTHA té vuitanta-dos anys i no ha sortit de casa seva des de la mort del seu marit. S’està a la finestra de la façana del davant, amagada darrere les cortines i l’heura, i, per descarregar la seva amargura, clava crits a tots els desconeguts que passen. Però un dia l’Agatha es fixa en una nena de l’altra banda del carrer.

En KARL, dactilògraf jubilat de vuitanta-set anys, rep del seu fill un petó a la galta quan el deixa a la residència d’avis. Mentre mira com el fill s’allunya, en Karl té un moment de lucidesa i s’escapa de la residència a la recerca d’una vida diferent.

Tres persones extraviades que necessiten que algú les trobi, però que encara no ho saben. La Millie, l’Agatha i en Karl estan a punt de saltar-se les convencions i de descobrir el que és viure de veritat.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Llibre lleuger però amb sentiments. Què expliquem, què vivim, com ho vivim...

No és el mateix que com ho entenem, com ho vivim o com ho sentim.

Història lleugera però prou captivadora per llegir-la d'una tirada. Parla dels sentiments de la infantesa i de la vellesa. Dos extrems que poden tocar-se.

http://lacampanaeditorial.com/la-sort-de-ser-tres/

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La sort de ser tres" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!