El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La sombra del viento

Editorial: 
Planeta
Any d'edició: 
2002
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7.3/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Una matinada de 1945 un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: El Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i l'arrossega a un laberint d'intrigues i secrets enterrats a l'ànima fosca de la ciutat. L'Ombra del Vent és un misteri literari ambientat a la Barcelona de la primera meitat del segle xx, des dels últims esplendors del Modernisme a les tenebres de la Postguerra.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La sombra del viento"

Mao m'hauria imaginat que el Tibidabo amagava aquella història tan tremenda.

Es la historia d'un noi amant dels llibres que s'implica en la historia personal d'un escriptor que descobrirà que encara és viu i al final hi ha una identificació entre els dos personatges.

No tinc paraules per descriure'l, simplement, un dels millors llibres que he llegit mai que no té termes mitjos: no et deixa indiferent!

amb la rapidesa del vent el pots llegir i queda per sempre a l'ombra del teu record.

Un llibre on es mantè la intriga fins a l'últim moment, en una barcelona plena de misteris! Impressionant novel·la!

"Mai no som infinitament lluny d'aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells qui estimem"

Un dels primers llibres que vaig llegir, en va impresionar aquell misteri que asaborie llegint la novela. Despres he comprat tots els que ha anat escrivint en Zafón.

Fantàstic! Un dels millors llibres que he llegit. Una història que, un cop començada, ja no pots deixar fins al final.

Un dels millors llibres que he llegit mai. Intrigant des del principi fins al final. Molt recomanable i molt ben escrit.

el millor llibre es el que et fa viure i veure el que estas llegint i aquet es dels llibres que en la seva lectura el vius i el veus . Relat de facil lectura

Certament un dels millors llibres que he llegit. Una història que enganxa des del principi fins al final i no es fa feixuga, plena de misteris i històries ocultes.

[i]...auf dem Weg![/i]

Un cop comences no pots parar de llegir. El millor per mi va ser conéixer l'escenari (Barcelona), doncs encara la vivència era més emocionant.

Una història que t'atrapa com una teranyina en el fil dels seus misteris, els escenaris de Barcelona, les diferents històries, els personatges carismàtics, les perspectives insòlites. Inoblidable.

Tot i que té alguna servitud (Eduardo Mendoza) trobo que és una trama fascinant i uns personatges amb molt de cos.

Que no us embauquin!!! Al loro!!! que en qüestió de lletres sí que estamos tan mal! ruiz zafon= embaucador

http://blocs.mesvilaweb.cat/aniol

ALGÚ AMB UNA MICA DE CRITERI
No voldria netrar en cap mena de polèmica, crec que ni això mereix Zafon= timador, novel.les que intenten aconseguir diners per ells, amb personatges plans i on només preten embaucar a la gent que li encanten els best-sellers per treure tajada. Ho sé de bona tinta, se'n riu dels propis lectors, del fàcil que resulta vendre. ara, això si, intel.ligent el assessor de Marketing.

Maff

són d'aquels llibres com la Catedral del MAR, que ni la informació és exhaustiva ( un munt d'errors històrics, això és pecat en un bon escriptor) i t'aporten res, i s'aprofiten de la gent que no llegeix gaire i no por comparar. ARA, AL MENYS ES LLEGEIX ALGUNA COSA, QUE JA ÉS MOLT!!!, ho sento em dóna molta ràbia que tothom s'atreveixi a escriure i fer-ho sense tot el procés que cal d'aprenentatge i temps i lectures i recerca...

Maff

Previsible. Em costa entendre les bones crítiques d aquest llibre. És una mena de culebrot dolent, on l autor ens porta per camins tan previsibles que en alguns moments he sentit vergonya de participar en aquesta relació autor/lector. M agrada que els llibres m enganyin, pero no que em prenguin el pel. Prestigi totalment injust.

comparteixo la ràbia en veure que autors com aquest ocupen gran part de l espai a llibreries i mitjans de comunicació. Deixar la cultura de masses en mans d aquesta mena d'autors és una mala elecció.

És una novel.la ben teixida, que proporciona unes bones hores de lectura fàcil i ràpida, que no t'exigeix massa i que tampoc resta a la memòria com a quelcom diferent i enriquidor. Està simplement bé.

Es pot llegir i t'ho passes bé. No el trobo ni el llibre per excel-lècia ni una obra desafortunada, està bé i prou. Per a mi, la més acceptable de Ruíz Zafón.

És d'aquells llibres que no pots deixar un cop has començat. Una història molt bonica, i molt ben ambientada a la ciutat de Barcelona. La recomanaré sempre.

Molt bo i molt ben escrit.Enganxa de principi a fi i no pots parar de llegir. Apassionant la convergència entre els destins dels diferents personatges i tot per una simple novel.la:l'Ombra del vent

va enganxar-me molt i vaig disfrutar molt llegint-la.

Mai seré feliç, si soc víctima de les meves emocions, esclau de les meves passions o presoner d'estúpides esperances.
{Phil Bosman}

Aquest llibre me'l van deixar i el vaig gaudir bastant, però em va agradar més El joc de l'àngel. He de dir que ens alguns passatges se'm posava la pell de gallina!! (de por....)

En la meva modesta opinió, del total de 500 pàgines que té, li sobren 501.

El destí acostuma a ser al trencall més proper, a la cantonada. Però el que no fa és visites a domicili. Se l'ha d'anar a buscar.

Els ulls són el mirall de l'ànima

Un horror de llibre! Una forma d'escriure poètica i metafòrica de la que n'acabes fart!! Fa servir les mateixes imatges una i una altra vegada! Si llegeixes Mendoza, et sobra Zafon!

No vaig poder acabar-me'l. N'havia sentit a parlar molt bé al principi...però en sec van començar a aparèixer enemics de sota les pedres! No crec que torni a intentar-ho.

El llibre més sobrevalorat que m'he trobat. Al principi enganxa molt, ho reconec, però l'interès va caient en picat i el final és decebedor.

Un llibre increïble d'un autor barceloní que mai deixarà de sorprendrem. La sombra del viento la vaig llegir fa força temps, potser anys, però encara la mantinc en la memòria perfectament.

Aquest va ser el primer llibre de literatura "adulta" que em vaig llegir. Fou un plaer. No recorde un altre llibre amb el qual haja gaudit tant.

És un dels llibres que si la nota és sobre 10 té un 11. Et captiva i no et deixa indiferent et fa somiar i plorar a l'hora. M'encantaria anar al cementiri dels llibres oblidats. T'introdueix a la Barcelona del segles XIX fins al fons. Me l'he llegit 2 cops. Totalment recomanable e indisplensable.

impressionant final i impressionant relat a la mà d´un noiet que no sap com és d´igual que el escriptor que l'ha deixat bocabadat amb el seu llibre. Llibe que et manté en tensió, amb estones de por.

impressionant final i impressionant relat a la mà d´un noiet que no sap com és d´igual que el escriptor que l'ha deixat bocabadat amb el seu llibre. Llibe que et manté en tensió, amb estones de por.

Coincideixo amb tots els que diuen que és un llibre sobrevalorat. Està bé, però tampoc se'n passa. És ideal per aconseguir que la gent que no llegeix normalment s'enganxi.

Previsible. Em costa entendre les bones crítiques d aquest llibre. És una mena de culebrot dolent, on l autor ens porta per camins tan previsibles que en alguns moments he sentit vergonya de participar en aquesta relació autor/lector. M agrada que els llibres m enganyin, pero no que em prenguin el pel. Prestigi totalment injust.