El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La sang de les promeses

Autor/s: 
Editorial: 
Edicions del Periscopi
Il·lustrador: 
Agustín Comotto
Traductor: 
Cristina Genebat i Raimon Molins
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Identitat, exili, desarrelament, memòria, recerca dels orígens, responsabilitat i violència marquen amb ferro roent l'obra de Mouawad. La sang de les promeses ens parla de l'instant en què ens adonem que aquell sentiment sobre el qual ens hem construït és una mentida. I ens demana què som, quant d'horror som capaços de patir i inflingir, i si hi ha esperança malgrat el dolor. 

La sang de les promeses ens condueix a una catarsi a partir del mite i dels drames del nostre temps.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

<<La força del que està escrit en aquestes pàgines és tan profunda que les paraules, les frases i les imatges queden gravades amb una brutalitat inaudita al cor del qui les llegeix.>> Oriol Broggi

La sang de les promeses és un recull de quatre obres de teatre (Litoral, Incendis, Boscos i Cels) on s'intenta desxifrar el sentit de la vida enmig dels horrors de la guerra. En el cas de les tres primeres obres, són els fills els que intenten entendre que van viure els pares. En canvi a Cels, és una generació investigant la següent.

A mi em va agradar més Ànima, potser perquè no estic acostumat al format teatre i em costa més. No obstant, això no treu que també consideri aquest llibre bastant bo.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La sang de les promeses" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!