El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La revista Namaka fa un any

El primer número de Namaka, la revista infantil en català més divertida i salvatge, va aparèixer el juny passat i des d’aleshores ha despertat un interès creiexent i s’està consolidant com a un referent cultural que ofereix continguts de qualitat i il·lustracions seleccionades amb molta cura. Namaka s’edita cada dos mesos i es pot comprar a llibreries de Catalunya i Andorra o bé ser-ne subscriptor. El 70% de les Biblioteques catalanes hi estan subscrites! Us ho explicàvem l'agost de 2017 en aquest article.
 
Els seus objectius, ens expliquen, són aquests:
 
A Namaka oferim un seguit de continguts comuns a altres publicacions però plantejats des d’una perspectiva diferent. A cada número proposem un fil conductor que fa de lligam entre les diverses seccions i que ofereix continuïtat i cohesió a la revista. Els continguts abasten des de temes científics a temes humanístics i tot el protagonisme recau en la imaginació i la creativitat del més petits.
 
Una de les fites que ens marquem a Namaka és que la lectura esdevingui una experiència total, que traspassi els límits del paper. Així doncs, hem dissenyat una revista «en construcció» per a què els nostres lectors esdevinguin redactors i il·lustradors de Namaka. Hi trobaran seccions en què hauran d’ajudar-nos a completar contes, il·lustrar relats o, fins i tot, els proposem que ens ajudin a dissenyar la portada d’algun número.
 
OBJECTIUS NAMAKIANS
 
• Posem a disposició de les famílies, dels educadors i de les bibliotques una publicació alternativa i allunyada de les revistes més comercials i lligades a les joguines o als productes televisius.
• Oferim una revista de qualitat pel que fa als continguts i al disseny.
• Fomentem el plaer per la lectura mitjançant històries poc convencionals, que aporten valors a la canalla i que els desperten la imaginació i la creativitat.
• Plantegem una experiència que va més enllà de la simple lectura a través del concepte de «revista en construcció».
• Som una plataforma de difusió del talent dels il·lustradors que estan iniciant la seva carrera i també d’aquells que ja tenen una trajectòria més consolidada.
Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"La revista Namaka fa un any" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!