El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

La història interminable

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
6.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Bastian Baltasar Bux, és un nen grassonet i sapastre que pateix els insults i molèsties dels seus companys de l'escola, per aquesta raó es considera un nen rebutjat i pensa que l'escola no és un lloc per a ell.Fugint dels seus assetjadors, en Bastian arriba a una llibreria una mica especial. Allà coneix al senyor Karl Konrad Koreander, el llibreter, que es troba llegint un llibre que de seguida crida l'atenció d'en Bastian: La Història Interminable.El llibre, amb les seves tapes daurades, atrau tant en Bastian que, quan el senyor Koreander agafa el telèfon, el roba i surt corrents. En arribar a l'escola, s'adona que és tard i que, com que no hi ha ningú pels passadissos, decideix no entrar a classe. Així que en Bastian s'amaga a les golfes de l'escola, comença a llegir el llibre tapat amb una tela i escoltant, a través de la finestra, el so de la pluja.La història comença amb la problemàtica que existeix a Fantasia, el lloc on transcórrer l'argument. El No-res s'està apoderant del regne i l'Emperadriu Infantil, reina de tot el món de Fantasia, es troba malalta. Per aquesta raó, a Atreyu, un jove indi verd, se li encomana la tasca de salvar Fantasia i l'Emperadriu.Al llarg del llibre, Atreyu va viatjant per Fantasia per trobar la cura i passa per diferents proves i aventures. Paral·lelament, en Bastian s'adona que alguna cosa estranya succeeix quan llegeix el llibre, ja que sembla que ell i l'Atreyu estiguin connectats.Atreyu descobreix que la solució a la malaltia de l'Emperadriu és donar-li un nou nom i en Bastian s'adona que cada vegada més és ell qui li ha de donar aquest nom, però les seves pors no li permeten. Així que en un moment desesperat, l'Emperadriu decideix intervenir mitjançant el Vell de la Muntanya Errant. Aquest, comença a llegir de nou la història perquè en Bastian vegi que és ell qui ha de donar el nom a l'Emperadriu.Quan en Bastian s'atreveix a pronunciar el nom nou de l'Emperadriu, és enviat al món de Fantasia, s'esdevé així la història d'en Bastian, la història de Fantasia.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "La història interminable"

Llibre de fantasia, que pot ser llegit tan per adults com per infants,tant uns com els altres s'hi veuràn atrapats. Un clàsic que ha servit de referència a molts autors de literatura fantàstica actual

Una història que t'atrapa cada vegada que la llegeixes, tant a petits com a grans. Un clàssic de referència en el món de la fantasia.

"Mai no som infinitament lluny d'aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d'aquells qui estimem"

Si només us haguéssiu d'endur un llibre de fantasia a una illa, sens dubte seria aquest. El malaguanyat Michael Ende en estat de gràcia

Quin llibre més dolç, més ple de fantasia. Res a veure amb la pel.lícula que en van fer, s'hi volia assemblar però NO. Vaig disfrutar-lo de dalt a baix.

Llibre que no voldries deixar de llegir mai.Llibre que hauria de ser interminable realment per viure per sempre en el seu món de fantasia.

Un llibre imprescindible per passar una bona estona, per xalar de mala manera amb els paisatges i les criatures impossibles filles dels somnis més estranys i per gaudir del plaer de la lectura.

Una llengua no es perd perquè els que no la saben no l'aprenen, sinó perquè els que la saben no l'usen

Em va impressionar des del primer moment. El joc d'estar atrapat en el mateix llibre... Hi ha moments que he dubtat de si jo també hi era dins. Fantàstic.