El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

LA CRISI DE LES CRISIS

Autor/s: 
Editorial: 
AMAZON.ES
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2018
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La vida et dóna sorpreses... i crisis. Pot la corrupció ser el leitmotiv de la política? O hi pot haver encara una perversió i una maldat més profunda? Per què la Unió Europea fa els ulls grossos amb la corrupció i l'ultra-dreta totalitarista que es va ramificant i desenvolupant en el si d'Europa? Ho estimula? Pot una crisi personal canviar radicalment la vida d'una persona? La mort és la crisi final de la vida o el descans etern? Quina és la pitjor crisi que es pot patir? Es pot viure durant tota la vida en un estat de crisi permanent? Les crisis són oportunitats, com diuen, o són un desastre? Massa preguntes conformen una crisi perillosa en si mateixa? Una petita (o gran) revolució?

https://www.amazon.es/CRISI-CRISIS-Jordi-Parera/dp/1977010806/ref=sr_1_1...

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El llibre consta de diversos relats: un d'inicial, més llarg que els altres, uns relats més curts i, finalment, una obra de teatre.

El primer relat és una especulació de ficció amb molts tocs de realisme sobre la situació política en els darrers anys de Catalunya, Espanya i,de retruc, Europa. Una visió clarament original i creativa, però que colpeix al lector amb fermesa.

Cinc relats curs segueixen el primer amb diverses temàtiques sobre experiències vitals en la vida de tothom: la mort, l'amor, les relacions, les tramspes, les il·lusions...

Finalment, el llibre conclou amb una curta obra de teatre de caràcter molt intimista i sensitiu.

Tot plegat que el lector s'endinsi en el terreny de la reflexió i la intimitat personal.

El llibre només es troba disponible al catàleg internacional d'Amazon, tant en format electrònic (Kindle) com en paper imprès sota demanda. Aquest és el link del catàleg:

https://www.amazon.es/CRISI-CRISIS-Jordi-Parera/dp/1977010806/ref=sr_1_1...

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"LA CRISI DE LES CRISIS" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!