El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Kukurota. Els Peluts. Els Atletes

Editorial: 
Cossetània
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Avui venim amb recomanacions pels menuts de la casa de la mà de Kukurota, un dels grans Èxits de TV3.

Si us interessen llibre pels menuts que siguin entretinguts, dinàmics i on a més de llegir poden aprendre a partir del seu interès i comprovar amb les activitats de les darreres planes allò que han après sobre la matèria heu de caure al seu encant.

De moment us presentem Els peluts i Els atletes, dos volums en que coneixeran particularitats dels animals peluts i dels atletes en general i després podran endinsar-se i ampliar els coneixements sobre unes quantes espècies seleccionades per les seves característiques especials.

A Els atletes descobriran, entre moltes altres coses, quin és l’animal més ràpid del món, el que pot córrer més estona, el que pot saltar més amunt, o el més forçut. Una manera de viure les Olimpíades més animals. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens.

A Els peluts descobriran, entre moltes altres coses, que els pèls dels animals no només serveixen per abrigar-se, o per espantar les mosques, o quins són els animals més grenyuts del planeta. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens.

El gran treball d’en Jaume Sañé i Cristina Broquetes els apropa a uns coneixements que de ben segur els interessen i poden ser la base per obrir el seu sentit lector i la seva afició per aprendre més sobre allò que se’ls esmenta.

És molt bona idea que a partir d’un èxit televisiu els posem a les mans uns llibres que obren l’horitzó i els permet dirigir la seva inquietud cap a altres fonts d’informació.

Un cop més, Cossetània Edicions ens ajuda a conformar la biblioteca dels xiquets de casa amb qualitat i un format interessant i atractiu.

A més, al ser per entregues se’ls pot educar en l’espera i l’expectativa, en el rellegir el llibrets i en repassar les activitats.

De ben segur que amb aquests volums en voldran més i més i nosaltres com a adults i mestres estem encantats de trobar i potenciar fonts didàctiques informals tan ben pensades i programades per tal que els infants s’adonin que els coneixements estan per tot arreu.

Som nosaltres que decidim quan i que aprendre.

Voleu saber quins són els peluts i perquè tenen tant de pèl?

Voleu saber quins són els atletes del regne animal i on habiten?

Vinga va! Tots ells us esperen a les llibreries! @PetitaLlibreria

http://www.cossetania.com/tasts/ElsAtletes.Kukurota.TAST.pdf

http://www.cossetania.com/tasts/ElsPeluts.Kukurota.TAST.pdf

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Kukurota. Els Peluts. Els Atletes" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!