El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Kafka a la platja

Autor/s: 
Editorial: 
Empúries
Any d'edició: 
2006
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Kafka Tamura és un estudiant solitari i disciplinat que un bon dia decideix fugir de casa i agafa un autobús en direcció a Takamatsu, un poble escollit a l'atzar, on troba una biblioteca pivada per passar les hores i completar la seva educació. Paralel.lament,a Nakata, un home que parla amb els gats i està marcat per un accident d'infància li canvia la vida.Les vivències personals d'ambdos personatges convergeixen en una rica,suggerent i tragicòmica situació, narrada amb ritme àgil i delicat tan propi d'aquest autor.Tot un món de fantasia exposat com la més crua realitat.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Kafka a la platja"

És un llibre força entretingut,em molta fantasia i que et ficaves dintre del personatges.

Molt bo, llegir murakami em recorda Cortázar, crea aquell món fantàstic tan real que costa discernir un de l'altre.

Tot plegat ens porta a un univers oníric i de fantasia enrevassada que no comparteixo amb el sr Murakami. Definitivament no he entrat en el seu univers i se m’ha fet pesat d’acabar-lo

Murakami ens demostra una vegada més la seva destresa narrativa i la seva capacitat per crear personatges anodins i alhora seductors, captivant-nos!

Els ulls són el mirall de l'ànima

Sempre és un plaer llegir Murakami, submergir-se en els seus móns onírics i surrealistes i, al mateix temps, d'allò més propers i reals. I al meu parer, aquesta història és de les millors de l'autor.