El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Fill de la memòria

Autor/s: 
Editorial: 
Cossetània
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Cossetània Edicions  ens presenta la novel·la Fill de la memòria, un llibre que ens parla sobre l’exili un cop acaba la Guerra Civil, a través de personatges que es situen a diferents èpoques i de misteris que s’aniran desvetllant a mesura que avança el llibre. 

Memòria i història ajuden a estructurar el passat i a encarar l’avenir. Però què passa quan la memòria manca i la història no arriba a aclarir el dubte que corroeix?

A Fill de la memòria, la trajectòria vital d’un pare biològic mai conegut, que va patir la guerra i l’exili Pirineu enllà, portarà en Francesc a implicar-se, no sense dubtes, en la reconstrucció del seu passat.

“Si obres la capsa, després no et planyis dels trons”, diu el professor Delclòs a en Francesc el dia en què es coneixen. Obrir la capsa, aparentment buida de records, per omplir-la de retalls d’una nova memòria, de dades esparses no sempre verídiques, de sensacions i intuïcions, cicatrius d’unes biografies amagades malintencionadament.

I serà precisament en aquesta cerca, desbrossant mentides i silencis, trenant serrells de la història, que el mateix esforç per trobar les pròpies arrels el portarà a fer créixer el seu nou, i més veritable, jo.

Antoni Cisteró és l’autor del llibre, enginyer químic, llicenciat en Filosofia, diplomat en Ciències Socials i amb estudis d’Història, Escriptura Teatral i Cinema, ha projectat la seva creativitat en obres d’índole molt diversa.

Ha escrit les novel·les, escriu al blog “historia es memoria” i participa en nombrosos actes culturals i conferències tant en l’àmbit nacional com internacional. És membre d’honor de les Amitiés Internationales André Malraux, i col·labora amb la Fundación Max Aub i amb el Varian Fry Foundation dels Estats Units.

Cisteró és un bon coneixedor de la història de la Guerra Civil i de l’exili, tant en l’àmbit espanyol com francès, Fill de la memòria és la culminació del seu esforç per aconseguir que la memòria ajudi a comprendre, i, així, millorar el present.

Aquí us deixem les seves primeres planes. @PetitaLlibreria

http://www.cossetania.com/tasts/FillDeLaMemoria.TAST.pdf

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Fill de la memòria" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!