El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Nous canvis del Ql?

164 comentaris / 0 nous
Darrer comentari
Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948
Nous canvis del Ql?

Hola a tot/es

Avui per fi al final he pogut aconseguir entrar amb el nom que tenia de "Vriska" a l'antic quellegeixes. Vaig una mica perduda però m'he trobat que l'antiguitat que tenia s'ha perdut i ara en tinc menys . Un altre punt es que els llibres que he llegit i introduït aquests temps estan sense puntua ???.
Algu altre també s'hi ha trobat?? Es pot arreglar algun dels dos punts que he comentat???

Salutacions.

pobrusca
imatge de pobrusca
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 30/04/2014 - 18:25
Punts: 11678

Hola. A mi també hem va costar canviar la contrasenya... i al final ni jo mateix se com es va arreglar, però el cert és que puc entrar. També s'han perdut les puntuacions i [b]els comentaris[/b] anteriors fets als llibres, apart que [b]alguns llibres m'han desaparegut[/b] del prestatge i altres, [u]que si apareixen al meu prestatge[/u], al consultar-los individualment [u]no consten ni com a llegits ni al prestatge[/u] permetent afegir-los clicant les pestanyes "[i]afegeix a llegits[/i]" i "[i]afegeix al meu prestatge[/i]" i llavors resulta que [b]els tens duplicats al prestatge[/b].

 

cool  Sembra melons i colliràs melons; sembra faves i colliràs faves.

pobrusca
imatge de pobrusca
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 30/04/2014 - 18:25
Punts: 11678

Tres cosetes:
[list=1]
[*]Eren dos cosetes però podeu apreciar que la [i][u]orderet list[/u][/i] no apareix amb números i si amb punts.
[*]Caldria canviar el títol del post .... és que [i]camvis[/i] fa mal a la vista, millor [b]canvis[/b].
[*]Abans podíem exportar el meu prestatge, però ara no se si no podem o no se com fer-ho.
[/list]
Salutacions,

 

cool  Sembra melons i colliràs melons; sembra faves i colliràs faves.

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

Hola pobruca

Ostres es veritat s'ha m'ha escapat una falta . Intentarè arreglar-ho. Gràcies.

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

Bé aixó encara ho he pogut arreglar .

vimojo
imatge de vimojo
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 1 setmana
Avesat
Afegit: 17/05/2010 - 17:38
Punts: 2076

De moment, m'estic familiaritzant amb la nova web. Però tinc un suggeriment:

- Un cop entres a un tema del fòrum, no hi ha o no sé trobar algun botó o enllaç que et torni a portar al fòrum o subfòrum on estàs. No sé si m'explico. Trobo que aniria molt bé.

Bona feina!

Annaïs
imatge de Annaïs
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 3 setmanes
Afegit: 10/05/2014 - 12:09
Punts: 312

Hola,
jo no sé com entrar al fòrum...
un somriure,
Annaïs

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

Hola Annaïs.

Es d'anar a la part de d'alt "línia negra" i surt "forums"- "biblioteca" etc... No et pensis que estic igual de perduda i a base d'anar provant i insistint vaig troban les coses.
Salutacions.
Bones lectures.

viu i llegeix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 23/04/2008 - 18:05
Punts: 69884

jo tambe he perdut antiguitat,conservo l'antiguitat del llibres per llegir, que hi estava registrada pero no hi havai fet ami res, també he perdut llibres de la biblioteca, puntuacions, etc. He fet els passos que s'indiquen i teoricament m'ha d'arribar un missatge al correu per registrar-me com en ql 1.0 pero no m'arriba, i a l spam tampoc no hi és.
La pregunta del dia, nomes m'ha aparegut un dia
No he trobat la manera de saber si hi ha missatges nous al forum, que no sigui entrar en cadascun dels fils i mirar ho i repassar la llarga llista de coses del mur. com que cada accio que fa un usuari queda registrat, les accions del forum queden camuflades entre altres accions . Personalment ho trobo poc practic

Mentidera
imatge de Mentidera
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 mes 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 19/02/2011 - 19:49
Punts: 40987

Si vas a la part de baix de tot de cada fil/fòrum, hi veuràs un botó verd que diu "segueix". Cal clicar-lo per poder-ne rebre notificacions.

Molt lluny d'aquí...

avil65
Desconnectat
Darrera visita: fa 6 mesos 1 dia
Afegit: 18/01/2012 - 12:20
Punts: 35

Jo he mirat i remirat i no tinc cap botó verd que digui "segueix". Espero uns dies i potser es solucionarà sol?
Ànim, QL, encara que s'hagin perdut coses, ja es recuperaran poc a poc, que lo important no és el suport, sinó seguir compartint lectures.

Anna

Musica
imatge de Musica
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 minuts 10 segons
Gat Vell
Afegit: 24/09/2014 - 13:37
Punts: 10657

La pregunta del dia no surt automàticament, però hi és! Per respondre-la has d'anar al teu perfil.

Jo també tinc la veterania de Llibres per llegir i espero que algun dia recuperaré la del Què llegeixes antic. I si hem de començar de zero, doncs tampoc passa res.

A mi em va costar trobar la biblioteca i la tenia davant dels nassos, però m'hi faltava el títol. L'he repassat de dalt a baix per puntuar, marcar llegits, preferits, etc. però veig que me n'he deixat molts. La vaig repassar massa ràpid o n'hi ha que estan amagats? I dels repassats n'hi havia que ja constaven a la meva biblioteca del QL1 i d'altres que no, però no vaig entretenir-me a deduir-ne la lògica.

M'imagino que hi ha coses que encara han de canviar molt i que és qüestió de temps. És bo que encara puguem consultar les plataformes antigues per si volem fer trasllats, encara que siguin manuals, però malauradament només ho podem fer com a visitants i em sembla que si teníem alguna cosa oculta l'hem perdut.

A mi en general m'agrada prou el nou QL. M'agrada el mur perquè pots tenir una visió general dels últims canvis i alhora hi pots fer reflexions generals que en l'antic QL no sabia on classificar. I m'agrada això de comentar directament un llibre i que alhora ho pugui llegir tothom i es puguin crear debats espontanis. Amb el QL1 hi havia els fils principals del llibre que estic llegint o he acabat, el fil del llibre en qüestió (si hi era) i el llibre a la biblioteca: tres llocs per a una sola funció i a vegades tenies la sensació que el teu comentari no el llegirien perquè estava perdut en un fil que ningú llegiria. Ara ho tenim tot en un perquè tot arriba al mur. És fantàstic!

Hi ha moltes coses que crec que es poden millorar, però com que encara no sé com ha de quedar la versió final, no sé si val la pena dir res, de moment.

Sí que trobo a faltar a molts quellegistes i com que jo no he rebut cap missatge d'avís, que ja hi ha QL2 (ho vaig saber a través del Facebook), em pregunto si el missatge s'ha enviat.

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

Hola Musica.

Com bé dius no esta malament aquest nou quellegeixes. Amb l'antic ja feia anys i estavem molt familiaritzats. Amb aquest encara vaig banstant perduda però de mica en mica descobreixo com funciona. En passa igual he perdut punts d'antigitat o de llibres que tenia puntuats i ara no . Si haig d'anar modificant anirem fent´ho poc a poquet. I intentar recuperar antics quellegistes al final he descobert com fer-ho. Per ser ja et tinc com a "seguir qL" .
Crec que hem de donar una mica de marge per anar-nos adaptant fins que al final serem tot/es uns experts com amb l'antic .
Ens anem llegim.
Bones lecutres.

quellegeixes
imatge de quellegeixes
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 1 dia
Destre
Afegit: 09/12/2014 - 03:06
Punts: 3897

Hola a tots!

Primer de tot moltes gràcies per l'esforç que esteu fent per adaptar-vos a la nova plataforma! Evidentment, no és com l'antic Ql, tot i que essencialment sí... fem el mateix, que és parlar de llibres, però organitzat una mica diferent. Els protagonistes són els llibres i els comentaris en els fils dels llibres, els jocs, els debats, les lectures compartides que podeu seguir organitzant, les que us proposarem...

Com alguns de vosaltres ja heu intuït, hem publicat per no deixar-vos més temps sense QL però la pàgina no està acabada al 100%, és una versió beta. Estem afegint apartats de l'antic Ql, i en definitiva organitzant el contingut i adaptant-lo als nous mecanismes. Com sabeu, hem mantingut els punts (abans karma), les categories d'usuaris, la biblioteca, la "meva biblioteca", etc. Si algú veu que en el seu cas això no és així, us demanem que escriviu directament a gestio.quellegeixes@gmail.cat des d'on tractarem la incidència, retocant el que calgui.

Pel que fa el funcionament del nou QL, potser el vídeo que hem penjat aquests dies a la pàgina principal us donarà algunes pistes. Igualment, us estem preparant un vídeotutorial que us farem arribar així que estigui enllestit a través del butlletí Ql. I parlant de butlletí! Tots els quellegistes i tots els usuaris de l'antic llxll heu hagut de rebre al vostre correu la notificació del canvi i les instruccions d'accés al Ql 2.0. Sabem que alguns ho han rebut a la carpeta d'spam o correu brossa; reviseu-la per si és el vostre cas!

Com també dieu en aquest fil alguns, si sentiu que esteu perduts, activeu tots els avisos que cregueu convenients per tal de rebre les notificacions, tant dels comentaris dels altres lectors, com tots els avisos de l'activitat dels lectors a qui seguiu. Això en realitat no ha canviat, atès que si no estaves familiaritzat amb els fils, no sabies què passava al web si no tenies activades les notificacions. Us convidem a navegar, obrir, tancar, i remenar-ho tot. És la millor manera de familiaritzar-nos en el nou entorn.

Les xarxes, com abans, són només un aparador del que aquí dins s'hi cou. Us convidem a seguir-nos però la teca serà aquí dins, com sempre i com era també a l'antiga etapa tant del Ql com de llxll.

Res més! Recordar-vos que tractarem els casos personalment a través del correu i que estem aquí pel que necessiteu. I sobretot, tingueu present que anirem creixent i millorant. Tenim moltes propostes "in mente" que segur que us engrescaran. Pas a pas!!

Què Llegeixes

Musica
imatge de Musica
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 minuts 10 segons
Gat Vell
Afegit: 24/09/2014 - 13:37
Punts: 10657

He escrit a l'adreça gestio.quellegeixes@gmail.cat però m'han retornat el missatge.

Volia dir que ho acabo de comprovar. No tinc cap missatge anunciant que ja tenim nou QL a la bústia del correu brossa i per si de cas he confirmat que l'adreça que vaig donar sigui la mateixa.

He clicat a "segueix" en algun fòrum, però no he rebut cap missatge d'avís quan hi ha hagut missatges nou. Sí que rebo, en canvi, els avisos de gent que em segueix.

Si al mur ho podem llegir tot, de què serveix fer-se seguidor d'algú? Es reben missatges a la bústia personal amb els últims canvis?

Musica
imatge de Musica
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 minuts 10 segons
Gat Vell
Afegit: 24/09/2014 - 13:37
Punts: 10657

Ah! Havia de clicar a "Enviar correu" per rebre'n? A veure si a partir d'ara rebo els avisos.

quellegeixes
imatge de quellegeixes
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 1 dia
Destre
Afegit: 09/12/2014 - 03:06
Punts: 3897

Hem traslladat aquestes incidències a l'equip tècnic. Pobrusca i llibres duplicats al prestatge, correu retornat...

Si veieu que no se us resolen escriviu-nos a gestio.quellegeixes@gmail.com. El correu no ha de ser retornat, és molt estrany. De fet, estem rebent-ne constantment. Si continua passant-te, prova amb parlem@quellegeixes.cat, si us plau. En alguns casos com el de Vriska, per posar un exemple qualsevol, el tema ha estat la majúscula. També ens hem trobat amb accents, correus diferents... Estem tenint molta casuística i molt diversa; mirem de respondre-ho tot tal com ens arriba a gestio.quellegeixes@gmail.com. Igualment pel tema punts, categoria, el que sigui, com us hem anat dient. Us ho resoldrem via correu!

Ens dieu: si al mur ho podem llegir tot, de què serveix fer-se seguidor d'algú?
Serveix una mica com a twitter. Penseu que el mur va canviant minut a minut. Si segueixo a Rigoletta perquè m'agrada molt tot el que diu (per posar un exemple) sabré què fa perquè rebré un correu que em dirà: Rigoletta, a qui segueixes, acaba de publicar una nova recomanació.

Seguiu familiaritzant-vos, ho esteu fent genial: remenant, demanant... Gràcies!! I recordeu que els temes de comptes d'usuaris els resolem via correu. Si cal, ho reenviem directament als informàtics, ja ho sabeu!

Smile

Què Llegeixes

quellegeixes
imatge de quellegeixes
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 1 dia
Destre
Afegit: 09/12/2014 - 03:06
Punts: 3897

Hola, hola. Prova de resposta. Funciona?

Què Llegeixes

test_usuari_qll
imatge de test_usuari_qll
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 1 mes
Novell
Afegit: 09/01/2015 - 08:01
Punts: 1080

test

turmix
imatge de turmix
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 3 dies
Gat Vell
Afegit: 29/09/2008 - 16:48
Punts: 61415

Tot just és el primer missatge que puc publicar al fòrum 2.0. Fins ara no em deixava. No obstant ara no em surt un índex dels fils del fòrum, sinó només un llistat dels darrers on han entrat els usuaris. Com puc veure tots els que hi ha?!

Dors
imatge de Dors
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 8 mesos
Destre
Afegit: 23/06/2012 - 21:02
Punts: 2445

Estic igual, per una banda contenta de poder contestar missatges, tot i que trobo a faltar l'índex del fòrum. Però suposo que de mica en mica tot s'anirà arreglant :-)

marple
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 mesos 1 setmana
Destre
Afegit: 11/02/2012 - 19:40
Punts: 3741

Jo també ho he aconseguit!! Fins ara no m'ha deixat penjar cap comentari... Però no puc veure tot el llistat de temes dels fòrums, i no he trobat una manera fàcil de buscar un llibre a la biblioteca. No hi ha un buscador?? Jo seguiré insistint...

FlorDeCirerer
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 15/11/2011 - 21:01
Punts: 4346

A mi també ara em deixa, tot i que vaig ben perduda. Tampoc m'agrada que surti els temes nous, però mica a mica.
A la biblioteca tampoc puc buscar algun llibre en concret no? O no surten relacionats del mateix autor ... com abans.
Veig que falta molt per aprendre.

Briseida
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 7 mesos
Gat Vell
Afegit: 06/01/2013 - 19:32
Punts: 48766

Hola, FlorDeCirerer!
Sota el cercador trobaràs les lletres "cerca avançada". Si cliques a sobre podràs afinar molt més la teva cerca ;)

Estem habilitant un cercador exclusiu per a la biblioteca, però mentre el tenim acabat de configurar veuràs com la cerca avançada t'ajudarà.

Ens llegim!

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

Hola. El format del forum quan van poder començar a tornar a conectar-nos a tornat a camviar el format??? Es que fa uns dies que no en conectu i ho he trobat un altre cop diferent . També us passa???

marple
Desconnectat
Darrera visita: fa 8 mesos 1 setmana
Destre
Afegit: 11/02/2012 - 19:40
Punts: 3741

No surt tot el llistat de temes del fòrum, o jo no el sé trobar, només els recents.

Briseida
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 7 mesos
Gat Vell
Afegit: 06/01/2013 - 19:32
Punts: 48766

Hola, Marple! Justament estem treballant en organitzar el contingut del fòrum en categories per a que sigui més senzill trobar els debats. Mentre ho acabem de configurar pots mirar de fer servir el cerador, dalt a la dreta de la pantalla, per trobar el tema que t'interessa. Moltes gràcies i... Ens llegim! ;)

Rigoletta
imatge de Rigoletta
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Gat Vell
Afegit: 21/12/2011 - 09:30
Punts: 63007

Quellegistes! Els tècnics estan treballant en el traspàs dels fòrums i debats de l'antic QL.

De mica en mica els anirem endreçant i tot tornarà a la normalitat.

Hi ha alguns debats que estaran al nou QL en un altre format, no en el de debat, com per exemple l'agenda o els jocs.

Recordeu que aquests mesos estarem en versió beta la qual cosa vol dir que potser algunes seccions es mouen dins del menú superior o pels menús desplegables; tot i així ja no hi haurà canvis substancials!

De mica en mica tot anirà tornant a la normalitat. Us donem les gràcies de tot cor per la paciència que teniu i les ganes i empenta que poseu en millorar la nova etapa del QL! Entre tots farem un fòrum millor!

Vriska
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 any 6 mesos
Gat Vell
Afegit: 26/05/2014 - 14:45
Punts: 11948

Així si no trobem com per exemple "llibre que he acavat de llegir o ara començarè" si no ho veig tampoc es poc crear o val mes esperar en la reforma??? Gràcies.

Rigoletta
imatge de Rigoletta
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Gat Vell
Afegit: 21/12/2011 - 09:30
Punts: 63007

Hola Vriská! Millor esperar!

En aquest cas, jo et recomano que ho expliquis al mur, així tothom ho veurà de seguida, només entrant a la pàgina principal del QL, i així les reaccions seran inmediates i més dinàmiques! ;)

Nordhoff
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 4 mesos
Gat Vell
Afegit: 30/04/2008 - 23:47
Punts: 38314

No aconsegueixo trobar-me a gust amb el nou format. Vaig tardar bastant en poder entrar amb el meu antic nom d'usuari després d'haver demanat el nou password als administradors. No puc canviar de password perquè no em reconeix l'antic. No identifico els fils antics que servien per a recomanar lectures o veure què és el que llegeixen i recomanen els altres membres. Tinc la sensació de que s'ha perdut la informació acumulada durant anys a l'antic fòrum.
La veritat és que he perdut bastant l'interès d'entrar al QL i ara feia molts dies que no m'hi connectava. Espero recuperar les ganes. Ho seguiré provant.

Tants llocs per visitar, tants llibres per llegir, tanta música per escoltar, i tan poc de temps que tenim.

Aracel-li
Desconnectat
Darrera visita: fa 11 mesos 2 setmanes
Hàbil
Afegit: 12/05/2014 - 13:00
Punts: 1399

No solament ets tu. Jo he perdut el meu nom, he perdut punts, comentaris, llibres que vaig entrar en el seu dia....... i desprès de molts intents, continu sense trobar-me còmoda. Només penso entrar de tant, tant.
(Aracel-li)

No puc viure en un món on tu no hi siguis.

quellegeixes
imatge de quellegeixes
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 1 dia
Destre
Afegit: 09/12/2014 - 03:06
Punts: 3897

El nom, com que la màquina no sap discernir amb quin dels dos usuaris amb què estàs registrada et vols quedar, va triar Rifer. Però això els nostres tècnics ho acaben de resoldre manualment. Pel que fa els punts, els llibres, els comentaris, sempre han estat al teu perfil. Només has de fer clic a "preferits". Aviat canviarem aquest nom per "la meva biblioteca" però igualment, si t'hi passeges, trobaràs tot el que reclames.

Us animem a visualitzar el vídeotutorial on totes aquestes coses queden apuntades. Igualment, ja sabeu que podeu adreçar-nos els vostres dubtes concrets a parlem@quellegeixes.cat!!

https://www.youtube.com/watch?v=xm89aCEo30k

Salutacions

Què Llegeixes

Briseida
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 7 mesos
Gat Vell
Afegit: 06/01/2013 - 19:32
Punts: 48766

Hola, Nordhoff!

Si necessites un canvi de contrasenya no dubtis en escriure'ns a gestio.quellegeixes@gmail.com, i el farem de seguida! Pel que fa als continguts no pateixis que no s'ha perdut res: just aquests dies estem reorganitzant el f`òrum per a que sigui tot fàcil de trobar. Et proposem fer servir el cercador per trobar els temes on vols comentar: aviat haurem organitzat i categoritzat el fòrum. Ens llegim! :)

petracedo
imatge de petracedo
Desconnectat
Darrera visita: fa 4 mesos 3 setmanes
Gat Vell
Afegit: 10/09/2012 - 19:53
Punts: 20852

Hola QLL! Avui després d'un munt de correus, missatges, preguntes i demès als administradors, he pogut entrar al Fòrum. Davant la impossibilitat de canviar la contrasenya m'ho han arreglat des del QLL? Encara vaig molt perduda però al menys puc entrar i amb alegria he reconegut a molts antics QLL? Una abraçada a tots ells i a veure si poc a poc, fem nostre aquest nou format!

Solo sé que nada sé.

vainte
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Afegit: 11/07/2008 - 11:06
Punts: 579

Hola sóc Vainte però aquest nou QL? no hem reconeix com a usuaria i si que ho fa amb amb el nick de IMI (vaig crear-lo abans del de Vainte i vaig oblidar que ho havia fet per tant no le fet servir mai)
Be, que hi farem... Ara donaré una volta per aqui haviam com funciona tot.

quellegeixes
imatge de quellegeixes
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 1 dia
Destre
Afegit: 09/12/2014 - 03:06
Punts: 3897

Enviem el teu cas als tècnics i a veure si podem recuperar el teu usuari del Ql antic. Recordeu-vos que el millor per solucionar aquests temes és que ens escriviu directament a gestio.quellegeixes@gmail.com o bé parlem@quellegeixes.cat. A qualsevol dels dos us atendrem de manera personalitzada i mirarem de resoldre la incidència concreta.
GRÀCIES a tots per la paciència i benvinguts de nou a casa vostra!

Què Llegeixes

quellegeixes
imatge de quellegeixes
Desconnectat
Darrera visita: fa 1 setmana 1 dia
Destre
Afegit: 09/12/2014 - 03:06
Punts: 3897

Vainte, la mateixa resposta que hem donat a Aracel-li també la podem aplicar per al teu cas.

Gràcies!!

Què Llegeixes

Aracel-li
Desconnectat
Darrera visita: fa 11 mesos 2 setmanes
Hàbil
Afegit: 12/05/2014 - 13:00
Punts: 1399

No sabeu la il-lusió que m'ha fet recuperar el meu nom quellegista!!!!!

No puc viure en un món on tu no hi siguis.

pobrusca
imatge de pobrusca
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 30/04/2014 - 18:25
Punts: 11678

Això m'ha fet pensar en los firaires d'abans, aquells de la tómbola que cridaven com posseïts : "Quien la sigue la consigue. Premio pa la senyora. Siempre toca, o una muñeka o una pelota". Felicitats per la resurrecció!!!.

 

cool  Sembra melons i colliràs melons; sembra faves i colliràs faves.

Musica
imatge de Musica
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 minuts 10 segons
Gat Vell
Afegit: 24/09/2014 - 13:37
Punts: 10657

I no hauries preferit dir-te Aracel·li?

Aracel-li
Desconnectat
Darrera visita: fa 11 mesos 2 setmanes
Hàbil
Afegit: 12/05/2014 - 13:00
Punts: 1399

Si és que em dic Aracel-li!!!!!!!! I sempre m'havia dir així al ql?. Però no em reconeixia el nom i vaig haver de canviar-lo per l'altra. Ara l'he recuperat.

No puc viure en un món on tu no hi siguis.

Musica
imatge de Musica
Desconnectat
Darrera visita: fa 5 minuts 10 segons
Gat Vell
Afegit: 24/09/2014 - 13:37
Punts: 10657

Volia dir amb punt volat i no guionet.

Aracel-li
Desconnectat
Darrera visita: fa 11 mesos 2 setmanes
Hàbil
Afegit: 12/05/2014 - 13:00
Punts: 1399

És que ja hi ha una qll? amb punt volat, que m'ha portat més d'un maldecap i altra sense punt ni guionet.

No puc viure en un món on tu no hi siguis.

vainte
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Afegit: 11/07/2008 - 11:06
Punts: 579

Ei! ja surto com a Vainte, visca!!!
Sembla que he perdut la categoria, però no n'estic segura.
La categoria és la figura (gatet, tigre etc)que surt a sota de la foto?
Per cert és una mica rotllo aixó de que el missatge més nou estigui al final de tot i no al principi com abans, no trobeu?

FlorDeCirerer
Desconnectat
Darrera visita: fa 2 anys 5 mesos
Destre
Afegit: 15/11/2011 - 21:01
Punts: 4346

Vols dir que abans sortia l'últim post a dalt de tot? :S Jo crec que sempre l'havia vist a baix... Potser se podia configurar que sortis a dalt... així que potser amb el temps se podrà fer. Dic jo eh?
A mi la veritat es que mi sentu com una estranya per aquí, abans no deia gaire res però llegia i em sabia moure ara em moc com un peix fora de l'aigua :(

Briseida
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 7 mesos
Gat Vell
Afegit: 06/01/2013 - 19:32
Punts: 48766

Hola, FlorDeCirerer! Doncs la veritat és que estem encantats que t'hagis llençat a comentar al fòrum! No pateixis: tots ens estem adaptant, sempre passa les primeres setmandes d'un canvi! Veuràs com aviat estem tots nedant, navegant i bucejant com peixos experts! ;)

Pel que fa la proposta de l'ordre en què apareixen els missatges nous, ja l'hem feta arribar a l'equip informàtic. Recordeu passar-nos tots els dubtes i propostes a gestio.quellegeixes@gmail.com: així us podrem atendre amb tot l'espai que les consultes necessiten! :)

Ens llegim!

Briseida
Desconnectat
Darrera visita: fa 3 anys 7 mesos
Gat Vell
Afegit: 06/01/2013 - 19:32
Punts: 48766

Hola, Vainte! Sí: els gats indiquen la categoria! és una idea basada en que la màxima puntuació és "gat vell" ;)

Ja hem traspassat a l'equip informàtic la vostra petició de que l'usuari pugui seleccionar si vol els missatges nous adalt o abaix. Moltes gràcies pel vostre interés en ajudar-nos a millorar el fòrum! Recordeu que ens podeu fer arribar totes les preguntes i dubtes a gestio.quellegeixes@gmail.com

pobrusca
imatge de pobrusca
Desconnectat
Darrera visita: fa 7 mesos 1 setmana
Gat Vell
Afegit: 30/04/2014 - 18:25
Punts: 11678

Veig que heu canviat lo de LLIBRE PREFERIT per A LA MEUA BIBLIOTECA..... i la pregunta que em sorgeix ara és: Quina diferencia hi ha entre LA MEUA BIBLIOTECA i EL MEU PRESTATGE..??? Va en funció del poder adquisitiu?

 

cool  Sembra melons i colliràs melons; sembra faves i colliràs faves.

Aracel-li
Desconnectat
Darrera visita: fa 11 mesos 2 setmanes
Hàbil
Afegit: 12/05/2014 - 13:00
Punts: 1399

jajajajajajajajaja molt bo, Pobrusca!!!!!!

Jo dec ser de poder adquisitiu baix, tinc prestatges.

No puc viure en un món on tu no hi siguis.

Aracel-li
Desconnectat
Darrera visita: fa 11 mesos 2 setmanes
Hàbil
Afegit: 12/05/2014 - 13:00
Punts: 1399

Una pregunta Pobrusca.... on has trobat "la meva biblioteca" i "El meu prestatge". Jo no ho trobo.
I això de que no hi hagi "Quote" és un rotllo.

No puc viure en un món on tu no hi siguis.

Entra o registra't per publicar comentaris