El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Valentino

Editorial: 
Edicions de la ela geminada
Il·lustrador: 
John Singer Sargent
Traductor: 
Anna Casassas
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Epíleg de Jenn Díaz
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Caterina viu amb els pares i el seu germà, Valentino. L'altra germana viu amb els seus tres fills en un petit pis i no té gaire doblers. Valentino, l'esperança de tota la família que hauria de fer canviar el seu estatus i dur-la a la properitat, és un desocupat poca-solta i ben plantat qui pel que sembla no respondrà a les expectatives creades. Però Valentino ha trobat una dona; poc agraciada, sí, però rica.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquesta "nouvelle" de Natalia Ginzburg és una meravella. L'autora ens narra la història d'una família italiana de una manera breu, concisa, però alhora profunda i amb una descripció psicològica dels personatges al detall. Sí, molts detalls amb molt poques paraules. I tot això escrit amb una elegància exquisida, un autèntic goig per als lectors.
És un encert de l'edició l'epíleg de Jenn Díaz, una anàlisi de la narrativa de la Ginzburg i d'aquest llibre en concret, explicada d'una manera clara que facilita molt la seva lectura i fa un magnífic complement d'aquesta breu però gran novel·la.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Valentino" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!