El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Una niña está perdida en el siglo XX

Editorial: 
Seix Barral (Editorial Planeta)
Traductor: 
Rosa Martínez-Alfaro
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Marius se troba amb la Hanna, una nina d'uns catorze anys amb trisomia 21 que s'ha perdut i cerca el seu pare. En Marius no la coneix, ni sap per on començar a buscar. Tampoc no se defineix com a un heroi ni com una persona carregada de compassió, però, sigui pel que sigui, decideix ajudar a na Hanna a trobar el seu pare.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

La recerca del  pare de na Hanna és una recerca quasi existencial. Ben aviat descubrirem que en Marius també camina una mica perdut i en el seu caminar arrossega el lector. Jo mateixa m'he sentit ben perduda llegint aquest llibre i en alguns moments m'he demanat què pretenia l'autor, si és que  no estava també ben perdut. Poc a poc, pàgina a pàgina he anat posant ordre a tot aquest caminar - o això crec- i fins i tot n'he extret alguna bona reflexió filosòfica. No us desvetllaré res més perquè pens que aquesta novel·la s'ha de llegir i segurament té tantes lectures com lectors.  

M'agrada molt Tavares per com escriu i pel què escriu. Segons la solapa del llibre és un autor molt ben considerat per la crítica. No som cap entesa però hi coincideixo plenament. L'he convertit en un dels meus autors preferits

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Una niña está perdida en el siglo XX" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!