El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Una història particular

Autor/s: 
Editorial: 
Angle Editorial
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Altres dades: 
ISBN: 978-84-15002-67-3
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Quan el doctor Salvans va trepitjar aquell terreny als afores de Reixac, a només nou quilòmetres de Barcelona, va comprendre que per fi l'havia trobat: el lloc ideal per construir-hi una casa que respongués a les seves inquietuds. El somni del doctor Salvans era ser autosuficient: produir en la seva finca tot el que necessitava la seva família.

Una història particular narra les vicissituds de la família Salvans en aquesta casa al llarg de dues dècades del segle XX, corresponents als anys d'infantesa i adolescència dels fills que hi van naixent. Malgrat el relatiu aïllament, els fets històrics van tenint repercussió en la vida tranquil·la de can Salvans, especialment la guerra civil i la dura repressió franquista, que portarà conseqüències tràgiques per a la família.
 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Com a Fora de lloc, Marta Cardona escriu amb una prosa suau i natural, senes estridències, que modula amb mestria els sentiments i les emocions, els ideals i les desil·lusions. 

Una lectura per als que els agrada llegir en estil biogràfic, per als que els agrada sentir-se identificats amb allò que passa i els personatges en prenen part, una història per als que van gaudir amb Fora de lloc.

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Una història particular" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!