El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Un monstruo viene a verme

Autor/s: 
Editorial: 
Nube de tinta
Traductor: 
Carlos Jiménez Arribas
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Set minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar l'ardu i inacabable tractament. No, aquest monstre és una mica diferent, antic ... I vol el més perillós de tot: la veritat. Maliciosa, divertida i commovedora, "Un monstruo viene a verme" ens parla de la nostra dificultat per acceptar la pèrdua i dels llaços extraordinàriament poderosos que ens uneixen a la vida.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

No sé si haureu sentit que el director de cine J. A. Bayona aquests mesos va estar rodant una peli (A monster calls) per Terrassa i altres llocs prop de Barcelona... Doncs bé, jo vaig estar a punt de participar com a figurant en ella! I dic a punt, perquè el dia abans del rodatge van eliminar l’escena i em vaig quedar amb tres pams de nas... Jo que ja m’imaginava fent-me selfies amb en Bayona, en Liam Neeson i la Sigourney Weaver a l’estil Petit Nicolàs! Però vet aquí la part positiva... Com que la peli està basada en un llibre no vaig perdre l’oportunitat de llegir-lo i gràcies a això he pogut descobrir un lectura ben interessant!

Tot i que ja sabeu que no m’agraden els drames he gaudit del missatges que aporta la novel•la ( que és molt ràpida de llegir i sempre et deixa amb ganes de més) i sobre tots els punts que et fa reflexionar. Les històries que explica el monstre al protagonista, en Connor, amaguen molt més del que semblen i els seus personatges són molt difícils d’encasellar. Les coses no són el que semblen en absolut... Al final he plorat, és clar (imprescindible tenir un paquet de kleenex al costat), perquè el desenllaç és commovedor, però deixa un toc d’esperança que, igual que en Connor, ens fa saber que ho superarem. ;)

Us el recomano si voleu passar una estona entretinguda, emocionar-vos i reflexionar sobre la vida, la mort i tot el que significa ser humà.

Mx

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Un monstruo viene a verme" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!