El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Un Abril Prodigiós

Editorial: 
El cercle de VIENA
Il·lustrador: 
Andy Noguerón
Traductor: 
Dolors Udina
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Uncastell italià - Quatre angleses - I només trenta dies, però un abril prodigiós.

En una tarda grisa i humida de febrer, com totes les d'hivern londinenc, la señora Wilkins, que fullejava The Thimes, es va trobar aquest anunci sorprenent: " Per amants de les glicines i la llum del sol. Es lloga petit castell italià medieval a la riba del Mediterrani durant el mes d'abril, amb servei inclòs. "  Va tancar els ulls i es va imaginar a la Riviera italiana, lluny de la boira i, sobretot, lluny del seu marit !

Un mes i mig després, quatre angleses que formaven un grupet ben estrambòtic van arribar a San Salvatore, on no triguerien gaire a despertar a l'escalf de la primavera, cadascuna a la seva manera, i a redescobrir una emoció que feia anys que tenien ben enterrada: la joia d'estar vives i de sentir-se lliures... Una exsperiència que produiria canvis insospitats a les seves vides.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Trobar un anunci al diari anunciant un castell italià per passar-hi un mes d'abril en plena Riviera. Destapa com en una ampolla de cava, tots els resorts de llibertat de 4 dones angleses i de diferents status.

La vidua que busca aquell fill que va perdre. Dues dones que volen alliberar-se un temps del marit. Una per religió. l'Altre per inferioritat. I una jove soltera de l'alta societat anglesa, acostumada als seus capricis.

Totes 4 d'alguna manera, troben allò que els falta, acompanyats del blau del mar i el cel, i la mica de calor de la primavera, que juntament amb les flors que surten, les fan la vida agradable.

Els Martis van a buscar a les Dones, amb més amor que mai. l'Aristócrata troba en l'amo del castell el seu amor, i la Vidua, troba en la gent que l'envolta les persones que li fan agrabàble la vida.

Per a optimistes.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Un Abril Prodigiós"