El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tota la terra és de vidre

Autor/s: 
Editorial: 
Bromera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Col.lecció l'Eclèctica, nº 250
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L’estiu del 2012, mentre cremen les muntanyes valencianes i creixen els rumors d’un rescat europeu a l’Estat, un membre del Tribunal de les Aigües és assassinat a la plaça de la Mare de Déu de València. Aviat, la notícia queda sepultada pels titulars sobre la crisi econòmica i pels èxits de la selecció espanyola de futbol a l’Eurocopa. Tanmateix, Adrià Fabré, un jove periodista en hores baixes, i l’inspector Echebarri, un policia en declivi, uniran esforços per resoldre el cas. La investigació els obligarà a descendir al clavegueram de la ciutat i a enfrontar-se als seus propis fantasmes.

Joanjo Garcia, amb “Tota la terra és de vidre”, XXVII Premi de Narrativa “Antoni Bru”, retrata un paisatge rosegat per la corrupció, una societat en fallida on l’ordre i la justícia semblen elements antitètics, una realitat que s’esquerda sota els peus dels personatges.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Una obra del gènere detectivesc digna del millor Ferran Torrent, salvant les distàncies. Joanjo Garcia ens demostra que ja no és una jove promesa literària sinó un autor ben madur al qual hem de restar atents. En aquesta novel·la d’ara desenvolupa amb mestria una intriga que ens acara amb la degradació moral d’una colla de gent pocavergonya, instal·lada al poder durant el franquisme, que encara continua ben activa i que triomfa gràcies als seus lacais de sempre: jutges, polítics, metges, policies, periodistes..., els quals li tapen les seues malifetes: traficar amb drogues, traficar amb nens..., matar, si cal. Recomanable.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Tota la terra és de vidre" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!