El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tot queda en família

Editorial: 
Amsterdam
Traductor: 
Mar Albacar i Morgó
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Isbn 9788416743148 i 9788416743155. Títol original: The nest.
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Carregat d’humor i de deliciosa ironia, el debut de Cynthia D’Aprix Sweeney és una novel·la addictiva i embriagadora que descriu una foguera de les vanitats a l’epicentre d’una disfuncional família nord-americana. Un retrat generacional implacable.
Els germans Plumb esperen amb delit el moment en què podran fer ús de l’herència familiar, aquella inversió paterna que anomenen el Niu i que ha de servir per tapar tots els forats acumulats, i començar-ne de nous. Però tots els seus plans salten pels aires quan en Leo, el germà gran, estavella de matinada el seu flamant Porsche acompanyat d’una cambrera mexicana trenta anys més jove que la seva dona i una bona dosi de droga al cos i cal recórrer al Niu per fer front a l’escàndol. Retrets, enveges, mentides, ambicions frustrades... Totes les famílies tenen els seus problemes, però fins i tot les més hilarants es queden lluny de la família Plumb.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la, que es pot qualificar de drama familiar amb tocs irònics i d’humor àcid, gira al voltant d’una herència, a la qual s’hi refereixen com a Niu, que a l’hora de rebre-la es converteix en l’inici del conflicte familiar. Essent el quid de la qüestió com els demés influeixen a la nostra vida, com depenem moltes vegades dels altres, com tots d’una manera o altra tenim necessitats materials i com el diner forma part indestriable de nosaltres. Anem passant pels secrets que s’amaguen als altres i els que es guarden entre uns i altres, així com els sacrificis fets en bé del pròxim, també visionem les diverses reaccions davant les malifetes, equivocs i errors dels altres i d’un mateix. Intrigues familiars narrades amenament i certa agilitat captivadora i emotiva.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Tot queda en família" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!