El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tan senzill com tuitejar t'estimo

Autor/s: 
Editorial: 
Columna Edicions
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
7.9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Amb aquest llibre arranca una nova trilogia que farà les delícies dels seus lectors.Tan senzill com tuitejar t?estimo és la primera part d'una nova trilogia signada per Blue Jeans, l'autor de la sèrie més venuda de literatura juvenil romàntica. En la nova novel·la de Blue, coneixerem a un grup de nois i noies que afronten per primera vegada l'experiència de viure i estudiar lluny de la casa familiar, per la qual cosa Madrid es convertirà en la seva ciutat d'acollida i, la residència, en la seva casa.  Tots ells tindran els seus propis problemes individuals i hauran d'enfrontar-se a les bromes, la solitud, els enganys d'Internet, les noves relacions que puguin sorgir, les temptacions poc recomanables? Malgrat tot, i per sobre de tot, triomfarà l'amor, l'amistat i la lleialtat al grup.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Recomanable, totalment recomanable. Una nova novel·la de l'autor que ens va sorprendre amb la trilogia "Cançons per a la Paula" i altres. Deixeu la vostra opinió a sota :)

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Tan senzill com tuitejar t'estimo"

No és que no m'hagi agradat, però crec que les relacions dels personatges, tots massa poc perfilats i plens de tòpics, estan massa ficades "amb calçador". Tot i això, és bastant addictiu i tracta temes que no es solen tractar a la literatura juvenil. 5/10

Aviat sortí el pare amb el faristol, la mare amb les partitures i la germana amb el violí.~La metamorfosi, Franz Kafka

Un llibre de Blue Jeans, una nova meravella. És el primer de l'autor que em llegeixo que no siugui de la saga "el Club de los Incomprendidos", i tot i que canvia bastant, està clar que és fidel al seu estil. Com sempre hi trobem un pròleg que et deixa en suspense ja que no té res a veure amb el que vindrà a continuació tot i que després apareixen realacionats en algun moment de la història en si; també un epíleg que, pel gust, té massa acció en aquesta ocasió ja que et dóna masses respostes de cop. També hi trobem que avança esdeveniments i dóna alguna pista del que passarà, característic d'ell però a la vegada molts finals de capítols que et deixen amb la intriga ja que es canvia de personatge (una vegada més, la història també s'explica es dels diferents punts de vista de tots els personatges). Així com també hi apareixen bastants flashbacks sense avisar (tot i que menys en aquest llibre). 

En aquesta novel·la, es nota que els personatges han madurat, ja estan a ala universitat i apareixen altres temes que anteriorment no s'havien tractat: les drogues, l'alcohol, el tabac... També s'adapta totalment a la realitat perquè apareixen noves tecnologies que podem veure reflectides en blogs, xarxes socials, fòrums, el perill de conèixer gent per Internet... Crec que és molt important que en una novel·la t'identifiquis i et posis en la pell dels personatges i aquesta ho ha fet totalment. Els personatges tenen problemes totalment reals en l'adolescència com l'anorèixia, les drogues, les relacions a distància, l'alcohol, el racisme i la immigració, l'homosexualitat...

També he de dir que pensava que aquest llibre tractaria més de la carrera, la universitat, com els hi va el curs... i no és pas així, només passa en la residència i la relació que tenen entre els companys de primer curs d'aquest passadís. El que m'agrada molt dels llibres, és que el títol també hi siguis dins la història i aquí es compleix totalment. el final és completament inesperat, i crec que haurem d'esperar a un segon llibre per veure com es desenvolupa aquest final. Petits detall que marquen la diferència en aquest autor. són que m'agraden molts els agraÏments que sempre afegeix a les darreres pàgines. M'encantat llegir les dedicatòries de tot cor que escriu a la seva família o, a nosaltres, els lectors i com ho fa.

Crec que el fet que ell també vagi estar en una residència influeix: ha aportat molts records, així com li ha ajudat a escriure les situacions. 

En definitiva, una novel·la reduïda en espai i temps però en la que passa de tot; que tracta de temes molt diferents a tot el que abans havia llegit. 

8'8/10

 

TOTA LA OPINIÓ HA ESTAT ESCRITA PER MI

Molts llibres i bons moments. 

Cunado Einsten conoció a Charlotte le dijo:
<Te admiro, haces reír a todo el mundo y te endienden aunque no hables>
Charlotte les respondió:
<Yo también, porque todo el mundo me admira y aún así, nadie te entiende>

El meu blog:
lesjoietresdelamaria.blogs