El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Tan senzill com fer-te un petó

Editorial: 
Columna
Traductor: 
Jordi Boixadós Bisbal;Núria Parés Sellarés
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El David, l'Elena, l'Òscar, l'Iria, el Julen, el Manu, l'Ainhoa i el Toni, els pnois del passadís 1B, tornen a la residència Benajmin Franklin després de les vacances de Nadal. Però no hi són tots els que van començar el curs; falta la Nicole, que va haver de marxar a València amb la seva família després de patir una agrassió xenòfoba a la cafeteria on treballava. Els nois la troben molt a faltar i ella desitja tornar, però la seva família no vol ni sentir a parlar del tema; encara tenen por pel que va passar. 

Pel contrari, apareixeran nous protagonistes que es convertiran en companys habituals i formaran part de les seves inteses vides universitàries. 

Un nou quatrimestre en el que res és el que sembla. 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Segona novel·la d'una nova trilogia signada per Blue Jeans, l'autor de la sèrie més venuda de literatura juvenil romàntica.

Encara que aparentment les coses segueixen igual, els nois s'hauran d'enfrontar a situacions de tot tipus: fets paranormals, canvis de rumb inesperats, un misteri per resoldre, dubtes trascendentals, amors impossibles i alguna ruptura que podia resultar previsible.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Tan senzill com fer-te un petó" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!