El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

SORDO ¡Y QUÉ!

Autor/s: 
Editorial: 
Lo que no existe
Any d'edició: 
2007 (1a edició)
Altres dades: 
Autobiografies de persones sordes
Valoració dels usuaris: 
6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La vida de los protagonistas de este libro, todos sordos, es un ejemplo de superación. Afrontaron sus circunstancias con coraje y sacrificio, y ven ahora el futuro con optimismo, com queda patente en este recopilatorio de breves autobiografías. Les sobre valor y coraje. Han sabido durante años y años sortear las enormes dificultades que su discapacidad les puso en el camino. Finalmente, alcanzaron la plenitud personal y el éxito profesional. Y, sobre todo, son felices, confiesa la inmensa mayoría, orgullosos porque el esfuerzo les ha merecido la pena. Estas páginas - hermosas, sinceras, llenas de poesía, escritas con el corazón, a veces también con rabia - nos dan ejemplo de esa perseverante lucha.

La obra incluye la Ley por la que se reconoce la Lengua de Signos y un informe sobre la sordera en España.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Se m'ha fet un xic avorrit. És interessant, perquè t'explica històries reals viscudes per persones sordes, però es nota que no són escriptores de professió a causa del llenguatge i la forma d'escriure.

Tanmateix, sempre és interessant veure les diferents realitats que ens envolten sense adonar-nos-en, i crec que és un bon mètode per apropar-s'hi.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "SORDO ¡Y QUÉ!"

Abans, però, si us interessa conèixer les dificultats presentades per culpa de la sordera, us recomano 'El grito de la gaviota'. També és una autoboigrafia però, en canvi, té un format més novel·lat que fins i tot enganxa! (i també el podeu trobar per la biblioteca del QL? :)

És veritat, recordo que ens el vas recomanar, Òlibayes

Últimament veig que estàs llegint força llibres amb rerefons social! A mi de tant en tant m’encanta llegir-ne perquè et fan reflexionar de valent! heart I a tu?

Mx