El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Solos Tomo 1 (Seuls 1.La disparition)

Autor/s: 
Editorial: 
Dibbuks
Il·lustrador: 
Bruno Gazzotti
Traductor: 
Diego Álvarez
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Març de 2015
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Aquest és el primer dels quatre llibres que componen aquesta saga anomenada Solos. És una saga de còmic i novel·la gràfica originalment francesa i que es va traduir a l’espanyol.

Tracta de cinc nois, la Leila, la Celia, el Dodji, l’Iván i el Terry, els cuals mai s’havien vist abans i no es coneixien de res. La única cosa que tenen en comú és que tots apareixen el mateix dia a un món on els adults han desaparegut! Primer sembla molt divertit un món on els pares no et poden dir el que pots fer i el que no, tampoc vas a l’escola ni s’ha de fer deures, bàsicament fas el que vulguis. Però si els pares no hi són hauran d’aprendre a espavilar-se sols. Al cap d’un temps ja estan tots acostumats a repartir-se les feines de la casa o de qualsevol altra cosa segons el que se li dona fer millor a cadascú, a la Leila se li dona bé fer invents amb mecanismes, a la Celia li agrada molt estudiar i se li donen molt bé les matemàtiques i tot en general, el Dodji és orfe i vivia a un orfenat on tenia problemes amb uns nois, és valent, intel·ligent i espavilat, tot el contrari del Terry, el més petit de tots, el més queixica i mimat pels seus pares, sempre vol joguines, i per últim l’Ivan, un noi normal.

Però llavors quan tot sembla que va bé comencen els problemes; resulta que no estan sols en aquest món.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Us recomano molt aquests còmics, jo ja m’els he llegit tots i podria tornar-ho a fer, són fantàstics! Si us agrada l’aventura aquest és perfecte, fins i tot hi ha alguns punts de suspens o misteri. Quan ja estàs cap ficat en la història no et desanganxes ni un segon i se’t passa molt ràpid el temps. A més no és gaire complicat d’entendre.

Bé no us diré res més que sinó us descobriré el gran misteri d’aquesta trama.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Solos Tomo 1 (Seuls 1.La disparition)" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!