El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Sóc en Pilgrim

Autor/s: 
Editorial: 
Salamandra
Traductor: 
Carles Andreu, Anna Puente i Albert Vitó.
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Isbn 978-84-16310-15-9. Títol original: I am Pilgrim (2013).
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

En una plaça pública de l’Aràbia Saudita, un home és executat sota un sol de justícia mentre un noi de catorze anys ho observa impotent entre la multitud: és el seu fill.
En un lúgubre motel de Manhattan apareix el cos sense vida d’una dona jove, però tots els indicis per identificar-la han estat esborrats minuciosament.
En un abocador de Damasc troben el cadàver d’un destacat expert en biotecnologia sirià amb senyals evidents de tortura.
En una remota regió de l’Afganistan, el descobriment d’una substància bacteriològica letal en els cossos d’uns cooperants internacionals desferma l’alarma.

Una línia invisible connecta tots aquests fets i traça un pla perfecte per cometre un crim monstruós contra la humanitat. L’única persona capaç d’impedir-ho és un antic agent que fuig del seu passat i que ha esborrat la seva identitat real. Ara només respon al nom de Pilgrim, el pelegrí.
Aquesta és la història d’una cursa trepidant contra el temps i, sobretot, contra un enemic sofisticat i implacable.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquesta novel·la és un thriller, amb dosis d’espies i policíaca, plena d’intriga, tensió i absorbent, amb un protagonista narrador, Pilgrim, a la caça d’un altre protagonista, el sarraí, ambdós tremendament intel·ligents i hàbils, una lluita de tu a tu, de dos supervivents, que no es coneixen fins al final. Una trama trepidant on el bioterrorisme, les armes químiques i biològiques, els islamites en nom de la gihad, els espies i els seus serveis amb les seves pràctiques, la policia i les investigacions policials... se’ns mostren amb una multitud de les seves facetes, amb les quals, si agafes aire després de cada capítol, tens una bona raó per reflexionar. Tot un trencaclosques pel qual, per mitjà de diferents peces, avances fàcilment, i on la barreja, de tot el conjunt i la realitat, pot ser esfereïdora.

 

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Sóc en Pilgrim" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!