El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Set desitjos i un regal

Editorial: 
Barcanova
Il·lustrador: 
Lucia Serrano
Gènere literari: 
Valoració dels usuaris: 
10/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 
 

L'Adrià és un nen com molts, amb imaginació i ganes de conèixer món, que evita establir una relació massa estreta amb la majoria de nens i nenes de la seva edat. Té un motiu: els seus pares treballen tots dos en feines que requereixen molta dedicació i no poden estar per ell. L'Adrià, tip de provar de canviar les coses sense sortir-se'n, opta per tancar-se per tal de no haver de donar explicacions. Un fet inesperat -un paquet que li cau a les mans des d'un globus- li permetrà donar un tomb a les coses.

 

Això ens expica l'autora d'ella:

Vaig néixer a Palafrugell, un poble del Baix Empordà, i visc a Fontcoberta, al Pla de l'Estany. Del lloc on vaig néixer, trobo a faltar el mar i alguna tramuntanada. La comarca on visc té un estany preciós, un paisatge de camps i boscos per on és molt agradable passejar i algun turó des d'on es pot veure el mar.

M'agrada escoltar música, llegir, conèixer llocs i persones noves i asseure'm a badar. Però m'agrada, sobretot, imaginar històries i trobar les paraules per explicar-les.

El primer llibre que vaig publicar és “Obre bé els ulls, Marina...!”. Amb el conte “Vet aquí un pèl” vaig tenir el Premi Mercè Llimona (2007) i el Premi de la Crítica Serra d'Or (2009), compartit amb la il·lustradora Marta Balaguer. El 2009 vaig obtenir els segon premi al Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil amb “El dia del voltor” i el 2013 he guanyat el Premi Vaixell de Vapor amb "La vergonyosa excusa de la hiena".

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Set desitjos i un regal" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!